0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 04-06-23 om 18:50 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Spuitverf markering


7 resultaten
LYRA Markeringsspuitlak oranje 500 ml
Lyra
8,55 € * / Stuks
(17,10 € * / l)
Online bestellenReserveren & afhalen
MASTON Markeringspray neon rood 500 ml
Maston
(3)
12,95 € * / Stuks
(25,90 € * / l)
Online bestellenReserveren & afhalen
MASTON Markeringspray neon oranje 500 ml
Maston
12,95 € * / Stuks
(25,90 € * / l)
Online bestellenReserveren & afhalen
Advies
Spuiten in plaats van verven

Spuiten in plaats van verven

Verven met een kwast en roller kan lastig zijn. Zeker als je een groot project hebt liggen! Jij kunt je krachten sparen. Hoe? Met een verfspuitsysteem! Hiermee spuit je de verf niet alleen gelijkmatig, je bent ook nog ee ...meer

LYRA Markeringsspuitlak geel 500 ml
Lyra
7,75 € * / Stuks
(15,50 € * / l)
Online bestellenReserveren & afhalen
MASTON Markeringspray neon geel 500 ml
Maston
12,95 € * / Stuks
(25,90 € * / l)
Online bestellenReserveren & afhalen
MASTON Markeringspray neon groen 500 ml
Maston
11,75 € * / Stuks
(23,50 € * / l)
Online bestellenReserveren & afhalen
MASTON Markeringspray rood 500 ml
Maston
11,75 € * / Stuks
(23,50 € * / l)
Online bestellenReserveren & afhalen
U hebt 7 van 7 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Spuitverf markering

Populaire filters in het assortiment Spuitverf markering

Markeringsverf kopen bij HORNBACH

Op zoek naar manieren om lijnen te spuiten voor parkeerplekken of voetbalvelden? Dan kom je waarschijnlijk uit onze markeringspray. Met de markeringspray kan je bijvoorbeeld je gemakkelijk verf lijnen spuiten. Je kan kiezen voor een kleur naar keuze. Door gebruik van een markeringspray hoef je verder geen gebruik te maken van schildersbenodigdheden, al moet je er natuurlijk wel voor zorgen dat je zaken die niet geverfd moeten worden afplakt met tape. HORNBACH biedt op al haar producten de laagste prijsgarantie, en dus ook op markeringsverf. Zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent.

Spuit professioneel lijnen

De meeste markeringspray's zijn ontworpen voor professioneel markeren van de grond. Uitzonderlijk nauwkeurige resultaten met uniforme kwaliteit zijn de standaard. De meeste markeringspray's zijn gemaakt om gemakkelijk rechte lijnen te tekenen. Bekijk goed of je markeringsverf wilt die waterbestending is, of juist niet. Wil je meer informatie over onze markeringsverf? Kom dan langs in jouw HORNBACH vestiging en laat je informeren door ons vakkundige personeel.

Groot assortiment lakken bij HORNBACH

De verschillende speciale spuitlakken in het assortiment van HORNBACH zijn van hoge kwaliteit. Alleen met een spuitlak van hoge kwaliteit kan jij het beste resultaat bereiken. HORNBACH biedt een groot lakken en muurverf aan. Of je nu opzoek bent naar autolak, hittebestendige lak of metaal spuitlak. Bij HORNBACH kan je terecht. Daarbij bieden wij op al onze producten de laagste prijsgarantie. Ook op de markeringsverf. Zo ben je bij ons dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent. Meer info over verf en lak? Ontdek alles over verven!

De beste markeringsverf bestel je eenvoudig online

Wil je je markeringsverf zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven