0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 25-09-23 om 01:25 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Advies

Spuitlak gebruiken

Spuitlak gebruiken

Lakken met een spuitbus is de snelste en eenvoudigste oplossing. Spuitlakken zijn in verschillende kleuren en voor verschillende toepassingen verkrijgbaar. Je zult versteld staan wat je er allemaal mee kunt lakken!

De lakken hebben een aantal voordelen

  • eenvoudig en schoon
  • geen verder gereedschap nodig
  • direct te gebruiken en sneldrogend
  • gelijkmatige en intensief gekleurde resultaten

Gekleurde lak

Gekleurde spuitlakken zijn in allerlei kleuren, glanzend of zijdemat, verkrijgbaar voor zowel binnen als buiten. Je vindt bij verschillende projecten de juiste toepassing, zoals voor knutsel- of ambachtelijk werk of voor het lakken van kinderspeelgoed en meubelstukken.

Effectlak

Met spuitlak effect maak je in een handomdraai stijlvolle effecten. Het palet gaat van glitterspray, frostspray, goud-, zilver- of koperspray tot pareleffect- en metallicspray. Met deze spuitlakken laat je oude dingen weer stralen of ontwerp je echte designerstukken met karakter.

Speciale lak

Spuitlakken met een speciale functie toveren meer dan alleen kleur. Je kunt bijvoorbeeld een roestige grill of een oude oven nieuwe glans geven, radiatoren kleuren, velgen er weer als nieuw uit laten zien of wandtegels of keukenfrontjes een nieuwe kleur geven. De toepassingsmogelijkheden zijn enorm, laat je verrassen!

Spuitbus leeg en nu?

  • Boor geen gaten in de spuitbus en verbrand hem niet.
  • Volledig lege containers, bussen, flessen, lakstiften, kun je naar de milieustraat brengen.
  • Containers, bussen, flessen, lakstiften, met restgedeeltes kun je naar het inzamelpunt voor chemisch afval brengen.

Projecten die ook interessant zijn

naar boven