0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
Hornbach Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 765 - 78 90 - 00
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 27-06-22 om 01:02 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Advies

Benodigdheden voor verspuitsystemen

Leestijd 2 min.
Spuitlak gebruiken | HORNBACH!

Zit je barstensvol ideeën? Wij leveren je het juiste gereedschap! Met de verfspuiten van BOSCH en WAGNER biedt HORNBACH je oplossingen voor snel en schoon werken met verf, helemaal zonder kliederen of vieze kwasten - voor zowel binnen als buiten.

Lakken, beitsen en houtoliën

Na een lange winter moet de tuin weer onder handen worden genomen: tuinmeubelen, tuinhuisjes, omheiningen en dergelijke smachten naar houtolie en beits. Geen probleem! Met een verfspuit haal je professionele hulp in huis. Ga aan de slag!

Muurverf

Wil je je huis veranderen? Fris wit, felle kleuren of interessante accenten? Heb je veel ideeën maar weet je niet hoe je je verfproject moet aanpakken? Geen probleem. Met een verfspuit kun je je ideeën omzetten in verf op je wanden!

Lak, beits, houtolie en muurverf

Plan je renovatie- of herstelwerkzaamheden met verf, lak, beits of houtolie? Neem dan met een verfspuit precies de juiste partner bij de hand, een echt multitalent voor binnen- en buitenprojecten. Dus waar wacht je nog op?

Projecten die ook interessant zijn

naar boven
HORNBACH