0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
Hornbach Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 765 - 78 90 - 00
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 30-06-22 om 00:55 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Advies

Woonwerelden najaar 2020

Leestijd 17 min.
Wooninspiratie Najaar 2020 . HORNBACH

De nieuwste en mooiste woontrends van het najaar van 2020, dié vind je bij HORNBACH! Ga voor een frisse start en breng de nieuwste trends in huis. Onze designers en interieurdeskundigen volgen alle ontwikkelingen op de voet. Laat je inspireren en maak je interieur compleet. Lees snel verder!

De nieuwste trends - Najaar 2020

De allernieuwste woontrends en leukste ideeën voor jouw interieur vind je bij HORNBACH! Wij volgen actuele én opkomende interieurtrends op de voet. In het najaar van 2020 laat je je inspireren door levendige kleuren en originele herfstmotieven. Buiten wordt het misschien frisser, maar bij jou wordt het binnen veel gezelliger!

Ons ijzersterke team van designers, inrichtingsdeskundigen en kleurspecialisten werkt het hele jaar door om uitnodigende en stijlvolle concepten voor je samen te stellen. Onze designer Jenny Pilz stelt ze graag aan je voor. En het mooiste? Alle producten en benodigdheden die je ziet vind je in onze Onlineshop en in jouw dichtstbijzijnde vestiging. Zelf aan de slag gaan is nog nooit zo makkelijk geweest - dát is de missie van HORNBACH!

Industrieel - Make Space

Make Space 0 . HORNBACH Wooninspiratie . Najaar 2020

Functioneel, minimalistisch en overzichtelijk. Make Space is ontworpen om optimaal gebruik te maken van de ruimte in je huis! Schuiven, opvouwen en opbergen… met slimme doe-het-zelf oplossingen kom je verder dan denkt!

Heb je behoefte aan vrijheid, ruimte en licht? Dan zit je bij Make Space goed. Wonen in een kleine ruimte vraagt om creativiteit, en daarom is het belangrijk goed na te denken over ruimtebesparende oplossingen. Denk aan meubels die je eenvoudig kan verplaatsen en inklappen, en natuurlijk genoeg opbergruimte.

Make Space is een minimalistische inrichtingsstijl vól mogelijkheden. Perfect voor iedereen die zich thuis wil voelen in kleine ruimtes, zonder compromissen!

Ontdek jouw favorieten

Laat je trendkleuren mengen

Klik op de kleuren hieronder en ga direct naar de exacte kleuren die bij Make Space horen. Bestel online, of schrijf de kleurcodes op en laat ze mengen bij de HORNBACH Verfmengservice in jouw gewenste hoeveelheid!

Hornbach
2 3 4 5 6 1
Bekijk het hier
1
Canvas

Kleurcode 20.02.01

2
Marble

Kleurcode 30.02.01

3
Autumn Leaves

Kleurcode 60.03.02

4
Pebble Stone

Kleurcode 30.02.03

5
Jet Black

Kleurcode 90.02.06

6
Coffee Bean

Kleurcode 90.04.02

Landelijk - Coming Home

Coming Home 0 . HORNBACH Wooninspiratie . Najaar 2020

Een feelgood plek voor al je zintuigen – dat is Coming Home! De rode en roze kleurtinten staan in balans met diepblauw en zacht violet. Door de ronde vormen en zachte materialen krijgt jouw huis een warme uitstraling.

Er is geen betere naam te bedenken voor deze inrichting. Hoe heerlijk zou het zijn om hierin thuis te komen? Ronde vormen, zachte materialen en warme kleuren bepalen het karakter en de sfeer van de ruimte. Waar roze en rood de boventoon voeren, zorgen blauw en violet voor rust in het geheel. De fluweelzachte materialen gaan hand in hand met de prachtige bloemmotieven in het behang, foto’s en kussens.

Coming Home is een krachtige en energieke inrichtingsstijl. Perfect voor wie thuis even goed wil kunnen opladen.

Ontdek jouw favorieten

Laat je trendkleuren mengen

Klik op de kleuren hieronder en ga direct naar de exacte kleuren die bij Coming Home horen. Bestel online, of schrijf de kleurcodes op en laat ze mengen bij de HORNBACH Verfmengservice in jouw gewenste hoeveelheid!

Hornbach
1 2 3 4 5 6
Bekijk het hier
1
Ultra White

Kleurcode 05.11.01

2
Deep Burgundy

Kleurcode 80.08.05

3
Red Intensity

Kleurcode 50.065.07

4
Super Pink

Kleurcode 50.08.07

5
Oleander

Kleurcode 50.08.01

6
Dark Blue

Kleurcode 90.14.04

Scandinavisch - Family Time

Family Time 0 . HORNBACH Wooninspiratie . Najaar 2020

Onbezorgd en lekker leven binnen je eigen vier muren. Family Time kenmerkt zich door contrasten die elkaar goed aanvullen. Eigentijdse kleuren gecombineerd met mooi groen, daar voel je je thuis!

Tegenpolen trekken elkaar aan - dat wordt bij Family Time al snel duidelijk. Deze stijl pronkt met haar contrasten van licht en donker, zacht en warm. Samen zorgen ze voor harmonie en rust. Antraciet, grijs en wit worden gecombineerd met tegenhangende rosékleuren. Voldoende groene kamerplanten maken het tot één gezellig geheel.

Family Time is een spannende inrichtingsstijl waar je ook in kunt bijkomen. Perfect voor iedereen die houdt van tegenpolen die elkaar tegelijkertijd aanvullen.

Ontdek jouw favorieten

Laat je trendkleuren mengen

Klik op de kleuren hieronder en ga direct naar de exacte kleuren die bij Family Time horen. Bestel online, of schrijf de kleurcodes op en laat ze mengen bij de HORNBACH Verfmengservice in jouw gewenste hoeveelheid!

Hornbach
1 2 3 4 5 6
Bekijk het hier
1
Outside White

Kleurcode 00.10.01

2
Chrome

Kleurcode 30.16.06

3
Graphite

Kleurcode 10.15.05

4
Calming Grey

Kleurcode 10.15.03

5
Alabaster

Kleurcode 20.01.02

6
Caffe Latte

Kleurcode 70.05.01

Modern - Everything Goes

Everything Goes 0 . HORNBACH Wooninspiratie . Najaar 2020

Een levende wereld waar de kleuren van de jungle niet te missen zijn. Groen, groen groen en nog eens groen! In Everything Goes voel je je verbonden met de natuur en kan je helemaal tot rust komen.

Haal de jungle in huis! Ontdek behang, foto’s, gordijnen en tapijt met motieven van palmbladeren, bloemen en dierenprints. Alles wat je in de jungle vindt zie je terug in je woonkamer. Daag jezelf uit door kleuren en materialen te combineren zoals jij dat zelf wilt. Dus niet alleen fluweel en zijde, maar ook harde materialen als messing verdienen hier hun plek.

Het kleurenpalet varieert van groen tot zachtgeel en subtiel roze, waardoor deze woonstijl een excentrieke en tegelijkertijd beheersbaar karakter krijgt. Let vooral op de bewuste contrasten met de sterk aanwezige groentinten en de gouden accenten.

Everything Goes is een inrichtingsstijl vol afwisseling en levendigheid. Perfect voor iedereen die zich vrij en veilig wil voelen in zijn eigen huis.

Ontdek jouw favorieten

Laat je trendkleuren mengen

Klik op de kleuren hieronder en ga direct naar de exacte kleuren die bij Everything Goes horen. Bestel online, of schrijf de kleurcodes op en laat ze mengen bij de HORNBACH Verfmengservice in jouw gewenste hoeveelheid!

Hornbach
1 2 3 4 5 6
Bekijk het hier
1
Quartz Grey

Kleurcode 10.17.03

2
Turquiose Blue

Kleurcode 70.16.06

3
Palm Green

Kleurcode 90.17.04

4
Olive Green

Kleurcode 70.22.04

5
Memory Rose

Kleurcode 60.07.02

6
Vanilla Cream

Kleurcode 30.22.01

Over de Verfmengservice

Wist je dat wij meer dan 1 miljoen verschillende kleurentinten voor je kunnen maken? Ons verfmengsysteem behoort tot de beste mengsystemen van de internationale markt! En als je onverwacht tóch meer verf nodig hebt? Met de kleurcode bij de hand maken wij ook jaren later nog exact dezelfde kleur voor je. Kom langs in jouw HORNBACH vestiging voor gratis kleurmonsters en deskundig advies! Óf je laat je favoriete kleur gewoon online mengen en thuisbezorgen. Onze kleurwaaiers kun je gewoon digitaal inzien.

Meer over de HORNBACH verfmengservice

HORNBACH - Verfmengservice

Projecten die ook interessant kunnen zijn

Bekijk hier onze voorjaar wooninspiratie:

naar boven
HORNBACH