0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
24-12-2023 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 10-12-23 om 14:02 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Wandrekken


3 resultaten
Online bestellenReserveren & afhalen
Wandrek goud 56x38 cm
(2)
5,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Je hebt 3 van 3 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Wandrekken kopen bij HORNBACH

De wandrekken van HORNBACH zijn bedoeld om je leukste herinneringen op één plekt te verzamelen. Hang ze vol met verjaardagskaarten, foto’s of kleine voorwerpen. Of gebruik ze om belangrijke informatie te delen met je huisgenoten of medewerkers. Wat je er ook mee doet: wandrekken zijn decoratief en bij ons natuurlijk voor de beste prijs te koop.

Wat bedoelen we met een wandrek?

Een wandrek van HORNBACH is een tweedimensionaal ijzerwerk met een grote gaasstructuur. Je monteert dit forse rek aan de muur of aan een kastje. Met behulp van magneten, wasknijpers of touw kan je er vervolgens allemaal kleine objecten aan vastzetten. Ook de zwaardere, want deze wandrekken zijn gemaakt van stevig, gecoat metaal. Zoek je een driedimensionaal meubelstuk voor aan de muur waar je ook spullen in en op kunt zetten? Kijk dan even bij onze wandplanken.

Wandrek in je bedrijf gebruiken

Wandrekken gebruik je meestal als decoratie in huis. Maar ook in jouw magazijn, winkel of garage verleent zo'n rek goede diensten: hier gebruik je het als alternatief voor een prikbord. Hang het op een plek waar al je medewerkers er regelmatig langslopen. En vul het met de planning, met het rooster, met facturen, met een overzicht van de projectvoortgang of met welke documenten er verder belangrijk zijn in jouw zaak.

Zo gebruik je een wandrek thuis

Wandrekken kan je zelf volhangen met stukjes deco, waardoor het een persoonlijk en centraal focuspunt in de huiskamer wordt. Hieraan hang je de spulletjes waar je een positieve herinneringen aan hebt. Dat kan van alles wezen: trouwfoto’s, concerttickets, vakantiesouvenirs, Ook je kids zullen een wandrek graag gebruiken om hun souvenirs, goede schoolprestaties en tekeningen in te hangen.

En met een wandrek kan je nog méér kanten op. Het rek is ook een prima plek om bouwtekeningen, schetsen of inspiratie voor je volgende project aan op te hangen. In de keuken is het een praktische manier om recepten en boodschappenlijstjes op te verzamelen. Je kunt wandrekken inzetten als drager voor klimop, gatenplanten of andere klimmers. En ook als steunpunt voor schilderijtjes, fotolijstjes en andere kleine decorstukken is een wandrek een waardevolle en veelzijdige aankoop.

Start hier je project:

naar boven