0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 04-03-24 om 09:33 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Flipover


3 resultaten
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
Je hebt 3 van 3 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Flipover

Flipover kopen bij HORNBACH

Een flipover is een presentatiebord op een standaard. Deze veelzijdige presentatieborden gebruik je samen met grote blokken papier, magneten en markers. Alles wat jij centraal en overzichtelijk wilt tonen aan je crew kan je kwijt op deze gebruiksvriendelijke platen. In je werkplaats, op kantoor, op je bouwterrein en in je hobbykamer – elk geslaagd project begint met een goede planning. En de flipovers van HORNBACH zijn daarvoor perfect.

Efficiënter presenteren en plannen met een flipover

De goede oude tekening op papier blijft de beste manier om sommige projecten te presenteren. Een tekening verduidelijkt ingewikkelde concepten, is simpel mee te nemen en blijft bestaan. Voordelen die een reeks cijfertjes of een computerbestand niet hebben. En daarom is een flipover ook in het digitale tijdperk een gewild presentatiemiddel. Schrijf je speerpunten op. Teken je grafiek uit. Schets je terreinindeling, of teken je constructie. Met mooie dikke markerlijnen, op een groot A0-papierblok. Zodat ook de mensen achter in de zaal direct begrijpen wat jij wil zeggen. Vergeet het ‘paperless office’ concept maar, en teken jouw plan 100 procent helder uit met stiften. Of kies voor handige, uitwisbare whiteboardmarkers.

Kies uit deze modellen flipovers

Bij HORNBACH vind je hele praktische flipovers – en natuurlijk voor de laagste prijs. Kies voor een exemplaar met vaste poten dat ook op ongelijk terrein stevig staat. Of voor een model met wieltjes voor binnen. Door de compacte dimensies en het lage gewicht neem je je flipover eenvoudig mee naar je werklocatie. En dankzij de constructie van stevig, gelakt staal kan het ding tegen een stootje. Onze flipovers zijn in hoogte verstelbaar, en met de klem bovenaan verwissel je in no time een gebruikt blok papier voor een nieuw blok. Klik een nieuw blad op het metalen bord met twee dikke magneten. Of gebruik het ding als verzamelbord van informatie: klik of plak er meerdere bonnetjes, roosters en schema’s op.
Had je trouwens al gezien dat we ook flipovers hebben met extra zijplaten? Daarop kan je drie tekeningen in één keer laten zien. Als je toehoorders dan nog niet snappen wat jij uitlegt, dan weten wij het ook niet meer. Aan je grote, overduidelijke flipover ligt het in elk geval niet!

naar boven