0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 09-12-23 om 12:05 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Schaduwdoeken


 
 
6 resultaten
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
FLORACORD Universele mast
Floracord
199,00 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
Je hebt 6 van 6 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Schaduwdoeken

Populaire filters in het assortiment Schaduwdoeken

Schaduwdoek kopen bij HORNBACH

Zonwering voor de tuin kiezen | schaduwdoek | HORNBACH

Zoek deze zomer de schaduw op met goede zonwering. De zomerzon kan fel zijn en een parasol past misschien niet helemaal op het terras. Dan is een schaduwdoek ideaal, omdat deze makkelijk te bevestigen is en je deze lang kan laten hangen. Hang het zonnedoek op als een overkapping, zet hem neer als zonnescherm of terrasscherm, of gebruik een harmonicadoek als terrasoverkapping of bij de pergola. Er zijn veel soorten schaduwdoeken, dus er is er altijd wel een die bij jou past. Kijk vooraf ook op de Projectpagina, voor extra advies. Koop je schaduwdoek bij HORNBACH!

Verschillende soorten schaduwdoeken

Tegenwoordig zijn er veel driehoek schaduwdoeken te zien in de tuinen. Een schaduwdoek kan ook vierkant of rechthoek zijn en daarnaast zijn ze in verschillende kleuren verkrijgbaar. Waar let je op bij schaduwdoeken? Kies de plaats waar je het doek wilt ophangen en hoeveel schaduw je wilt. Een vierkant zonnedoek geeft meer schaduw, maar een driehoek schaduwdoek is flexibeler op te hangen. Toch zijn alle schaduwdoeken gemakkelijk te bevestigen in de tuin. Alles voor het ophangen en bevestigen van de schaduwdoeken, vind je ook bij HORNBACH. Waar je het schaduwdoek ook op wilt hangen, zorg dat je de juiste maat en het materiaal hebt. Schaduwdoeken kunnen namelijk waterdicht zijn, hierdoor is het zonnedoek ook als terrasoverkapping goed te gebruiken en zit je droog voor de regen. Andere schaduwdoeken kunnen wind- en waterdoorlatend zijn. Dan heeft het zonnezeil minder last van harde wind. Omdat schaduwdoeken er in verschillende maten, kleuren en materialen zijn, heb jij je schaduwdoek op maat.

Start hier je zonweringproject:

naar boven