0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 30-09-23 om 22:40 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Schaduwdoek op maat


1 resultaat
PEDDYSHIELD Schaduwdoek op maat
PeddyShield
(10)
vanaf 14,87 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
Je hebt 1 van 1 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Schaduwdoek op maat

Schaduwdoek op maat kopen bij HORNBACH

Zonwering voor de tuin kiezen | schaduwdoek | HORNBACH

Ben jij opzoek naar een schaduwdoek? Maar wil je zeker zijn dat deze de juiste afmetingen heeft? Dan is een schaduwdoek op maat perfect voor jouw wensen. Bij een schaduwdoek op maat kan je kiezen voor een waterafstotende of waterdoorlatende stof. Het is maar net wat jouw wensen zijn. Ook qua kleuren zijn er verschillende zaken mogelijk. HORNBACH heeft schaduwdoeken in alle kleuren en vormen, dus er zit zeker wat voor je bij. Wil je gelijk de rest van je tuin of balkon aanpakken? Planten fleuren gemakkelijk jouw buitenruimte op. Als je de perfecte schaduwdoek op maat en planten gevonden hebt, vergeet dan vooral niet de potgrond en plantenbakken. Als je dit online besteld, hoef je daar zelf niet mee te slepen. HORNBACH biedt op al haar producten de laagste prijsgarantie, en dus ook op schaduwdoeken op maat. Zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent.

Schaduwdoek op maat

Wil jij zelf de maat kunnen bepalen van je schaduwdoek? Dan is een schaduwdoek op maat perfect. Heb je een klein balkon of juist een grote tuin? Grote kans dat de standaard schaduwdoeken daar niet goed passen. Met een schaduwdoek op maat zorg jij ervoor dat jouw schaduwdoek niet te groot of te klein is. Wil je meer informatie over onze schaduwdoeken op maat? Kom dan langs in jouw HORNBACH vestiging en laat je informeren door ons vakkundige personeel.

Blijf lekker in de schaduw!

Inmiddels is het bekend dat teveel zon schadelijk kan zijn voor je huid. Blijf daarom lekker in de schaduw! HORNBACH heeft een groot assortiment artikelen waarmee jij gemakkelijk in de schaduw kan blijven. Kijk ook eens bij onze parasols, zonneschermen of partytent. Meer info? Ontdek onze pagina over alle soorten zonwering! En ga daarna lekker aan de slag met zelf je tuinmeubels maken.

Het beste schaduwdoek op maat bestel je eenvoudig online

Wil je je schaduwdoek op maat zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven