0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
Hornbach Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 07-12-22 om 14:42 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Kapschuren


4 resultaten
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
U hebt 4 van 4 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Kapschuren

Populaire filters in het assortiment Kapschuren

Tuinhuis toebehoren koop je bij HORNBACH

Een kapschuur is een zeer stoere en landelijke schuur. Ze werden vroeger veel gebruikt om hout in op te stapelen. Dit hout werd gebruikt voor de houtkachel om zo het huis te verwarmen. Een kapschuur kan daar nog steeds voor gebruikt worden. Zo blijft je haardhout droog en heb je voldoende plek om te stallen. Een kapschuur kan je ook gebruiken als zithoek. Je kan er een loungeset in plaatsen en je zit heerlijk uit de zon. Doordat een kapschuur aan 2 kanten dicht is zal het ook veel wind tegenhouden. Een heerlijk plekje om te zitten dus. HORNBACH biedt op al haar producten, en dus ook op een kapschuur, de laagste prijsgarantie. Je weet dus zeker dat je goedkoper uit bent dan bij onze concurrenten.

Kapschuur met berging

Een kapschuur met berging is erg praktisch. In deze berging kan je spullen plaatsen waarvan je niet wilt dat deze vochtig worden. Zo kan je daar bijvoorbeeld de kussens van je loungeset in kwijt. Ook kan je de berging gebruiken voor het stallen van fietsen of andere praktische spullen. Wil je graag zelf je kapschuur bouwen? Dan ben je bij HORNBACH aan het juiste adres. Hornbach heeft alle spullen om je kapschuur zelf te bouwen. Dus ga vandaag nog aan de slag! Als je verder nog vragen over onze kapschuren hebt, kom dan snel langs in één van onze vestigingen! Ons personeel helpt je graag verder bij het maken van je keuze

Aan de slag met je tuin project!

Heb je vragen over tuinhuizen of carports? Dan kan je deze vragen altijd stellen aan ons personeel in de vestiging bij jou in de buurt. Of kijk eens bij onze overzichtspagina tuinhuizen en carports bouwen of bekijk onze handleiding tuinhuis bouwen of aanbouwcarport bouwen voor handige tips en meer informatie van onze experts. Kortom niks houdt je meer tegen! Zorg voor de perfecte voorbereiding en ga aan de slag met je tuin!

De beste kapschuur bestel je eenvoudig online

Wil je je kapschuur zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven