0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 24-02-24 om 15:59 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Hondenkleding


4 resultaten
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Je hebt 4 van 4 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Hondenkleding

Populaire filters in het assortiment Hondenkleding

Honden loopheidsbroekjes kopen bij HORNBACH

Hunde im Markt neben Wagen

Loopheidsbroekjes kunnen erg handig zijn als je te maken hebt met een hond die loops is. Op deze manier vang je het bloed op en voorkom je vieze meubelen. HORNBACH heeft honden loopsheidbroekjes in verschillende maten. Kies de juiste maat voor jouw hond. Bij een kleine hond zal een kleinere maat nodig zijn. Bij HORNBACH betaal je altijd de laagste prijs voor loopsheidbroekjes. Dit komt door onze laagste prijsgarantie. Kom snel naar de winkel of bestel online.

Loopheidbroekjes hond

Je kan loopsheidbroekjes ook gebruiken bij incontinentie of als je hond nog in een niet-zindelijke staat is. Het is eigenlijk een soort hondenluier. Zo voorkom je gemakkelijk ongelukjes in huis. Laat je hond met een gerust hart rondlopen in huis. Ook voor je konijn, vis of kat heeft HORNBACH een ruim en voordelig assortiment. Kom snel langs in de winkel of neem een kijkje online.

Start hier je project:

naar boven