Door drukte kan de bezorging langer duren. Onze vestigingen zijn weer geopend.

0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
Advies

Dokter Wraf

Leestijd 2 min.
dr wraf bij hornbach

Wist je dat je bij HORNBACH voor een prikkie naar de dierenarts kunt? Dokter Wraf houdt maandelijks een inloopspreekuur en werkt met voordelige tarieven. Kijk snel wanneer de dierenarts naar jouw HORNBACH-vestiging komt!

Coronavirus

Helaas kan Dr. Wraf in verband met het coronavirus momenteel niet door gaan. Houd onze website in de gaten voor actuele informatie.

Voor een prikkie naar de dierenarts bij HORNBACH

Ook de dierenliefhebber is bij HORNBACH aan het juiste adres voor een ruim assortiment voer en benodigdheden. Goede verzorging van je huisdier is essentieel. Dit begint met deskundig advies en ook daarvoor kun je bij ons terecht.

HORNBACH werkt samen met Dokter Wraf, een netwerk van gerenommeerde dierenartsen in Nederland. Zij werken tegen een voordeliger tarief èn houden maandelijks hun inloopspreekuur in onze vestigingen. Zo kun je voor een prikkie je hond, kat, konijn of fret laten inenten bij jouw favoriete bouwmarkt. Een afspraak maken is niet nodig. Chippen, nagels knippen en teken verwijderen is ook mogelijk. Voor complexere zaken volgt altijd een verwijzing naar een reguliere praktijk.

Kijk in de kalender wanneer de dierenarts naar jouw HORNBACH-vestiging komt.

Wanneer komt Dokter Wraf naar jouw HORNBACH-vestiging?

Als de winkels weer open zijn onder normale omstandigheden, zullen we hier de actuele data en tijden tonen voor jouw vestiging.

Vanwege het coronavirus zullen (extra) hygiëneregels worden nageleefd.

Er is altijd iets te doen bij HORNBACH. Benieuwd naar onze andere demonstraties en evenementen? Klik hier en kijk welke demo's & events er bij jouw HORNBACH-vestiging zijn!

Ga naar www.dokterwraf.nl voor meer informatie over Dokter Wraf en vaccinaties.

Klik hier (PDF, 79 KB) voor een overzicht van de tarieven van Dokter Wraf

Meer over huisdieren? Lees verder!

Alles voor je hond kopen? Bestel eenvoudig online! Alles voor je kat kopen? Bestel eenvoudig online!
naar boven

Wij gebruiken cookies om het winkelen bij HORNBACH gemakkelijker te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie

x