Wij gebruiken cookies om het winkelen bij HORNBACH gemakkelijker te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie
x

Dokter Wraf

dr wraf bij hornbach

Wist je dat je bij HORNBACH voor een prikkie naar de dierenarts kunt? Dokter Wraf houdt maandelijks een inloopspreekuur en werkt met voordelige tarieven. Kijk snel wanneer de dierenarts naar jouw HORNBACH-vestiging komt!

Leestijd 1 min.

Voor een prikkie naar de dierenarts bij HORNBACH

Ook de dierenliefhebber is bij Hornbach aan het juiste adres voor een ruim assortiment voer en benodigdheden. Goede verzorging van je huisdier is essentieel. Dit begint met deskundig advies en ook daarvoor kun je bij ons terecht.

HORNBACH werkt samen met Dokter Wraf, een netwerk van gerenommeerde dierenartsen in Nederland. Zij werken tegen een voordeliger tarief èn houden maandelijks hun inloopspreekuur in onze vestigingen. Zo kun je voor een prikkie je hond, kat, konijn of fret laten inenten bij jouw favoriete bouwmarkt. Een afspraak maken is niet nodig. Chippen, nagels knippen en teken verwijderen is ook mogelijk. Voor complexere zaken volgt altijd een verwijzing naar een reguliere praktijk.

Kijk in de kalender wanneer de dierenarts naar jouw HORNBACH-vestiging komt.

Er is altijd iets te doen bij HORNBACH. Benieuwd naar onze andere demonstraties en evenementen? Klik hier en kijk welke demo's & events er bij jouw HORNBACH-vestiging zijn!

Wanneer komt Dokter Wraf naar jouw HORNBACH vestiging?

Datum Tijd Vestiging
Zaterdag 8 december 13:00 - 16:00 uur Geleen
Zaterdag 22 december 13:00 - 16:00 uur Best
Zaterdag 12 januari 13:00 - 16:00 uur Geleen
Zaterdag 26 januari 13:00 - 16:00 uur Best
Zaterdag 9 februari 13:00 - 16:00 uur Geleen
Zaterdag 23 februari 13:00 - 16:00 uur Best

Ga naar www.dokterwraf.nl voor meer informatie over Dokter Wraf en vaccinaties.

Klik hier (PDF, 81 KB) voor een overzicht van de tarieven van Dokter Wraf

Er is altijd iets te doen bij HORNBACH. Benieuwd naar onze andere demonstraties en evenementen? Klik hier en kijk welke demo's & events er bij jouw HORNBACH-vestiging zijn!

naar boven