0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 24-02-24 om 00:18 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Advies

Kinderwerkplaats

Kinderwerkplaats

Kijk snel op deze pagina voor alle informatie over de kinderwerkplaats!

Doe mee!

In een HORNBACH-vestiging

We houden van een professionele aanpak en dus zijn er in elke Kinderwerkplaats ervaren begeleiders te vinden. Deze begeleiders helpen je kleine bij het handig in elkaar zetten van een bouwwerkje, maar ook bij een tocht naar de wc of bij een omgegooide beker ranja. Doe je dat alles liever zelf? Mag hoor. We zijn gek op enthousiasme en vinden het helemaal leuk als je je handen uit de mouwen steekt in onze Kinderwerkplaats.

De Kinderwerkplaats* is geopend van 10:00 tot 16:00 uur. Op zondag 8 december is dat van 12:00 tot 16:00 uur. Uitgezonderd van Alblasserdam. Die vestiging is gesloten op zondag. Je kunt aanschuiven wanneer je wilt, voor alle materialen wordt gezorgd en het is allemaal helemaal gratis! Wel goed om te weten: in de Kinderwerkplaats wordt lijm en verf gebruikt. We adviseren ouders altijd om het zekere voor het onzekere te nemen en de kinderen kleren aan te doen die vies mogen worden.

*De Kinderwerkplaats is geschikt is voor kinderen tussen 4 - 10 jaar. Er wordt toezicht gehouden door ervaren begeleiders maar deelname blijft op eigen risico.

Kalender Kinderwerkplaats

Datum Thema
24 februari Spijkerschilderij
23 maart Voorjaar
20 juli Zomer
26 oktober Halloween
7 en 8 december Kerst
kwp

Andere Kinderwerkplaats projecten

Kun je niet wachten? Handen uit de mouwen en download hieronder stappenplannen van wat stoere projecten die je zelf thuis kan doen!

Insectenhotel maken (PDF, 1.794 KB)

Helaas gaat het niet zo goed met de insecten in ons land. Er zijn steeds minder verschillende soorten insecten en dat is zorgwekkend. Met dit insectenhotel geef je de insecten in jouw tuin een mooie verblijfsplaats.

Bouw je eigen raket (PDF, 2.790 KB)

Een raket bouwen, dat klinkt héél ingewikkeld. Maar het enige wat je nodig hebt, is een beetje doorzettingsvermogen, een pvc-buis, tape en papier. Kind kan… een raket bouwen. En jij dus ook!

Moederdag (PDF, 2.189 KB)

Een ontbijtje op bed maak je natuurlijk elk jaar al voor je moeder. Vooral blijven doen! Hoe leuk is het als je dat dit jaar op een zelfgemaakt én zelfversierd ontbijttafeltje doet? Volg ons stappenplan en verras je moeder!

Insectenbingo spelen (PDF, 2.589 KB)

Weet jij wat voor beestjes er allemaal in de tuin leven? Ga op onderzoek uit en speel onze insectenbingo! Vind jij ze allemaal? Met de insectenweetjes leer je bovendien alles over jouw favoriete insect. Wist je bijvoorbeeld dat er ongeveer 350.000 soorten kevers bestaan? Ontdek het snel!

rg 17 02 18 0059
rg 17 02 18 0036

Coole knikkerbaan bouwen (PDF, 4.071 KB)

Je hele huis ombouwen tot één grote knikkerbaan: hoe gaaf is dat! Hij loopt door de kamers, langs de trap, door het raam en in de tuin. Vraag je vader, moeder, broertje of zus allemaal om mee te bouwen!

Bouw een dier op eigen poten (PDF, 2.817 KB)

Maak jij een mysterieuze eenhoorn, een coole ijsbeer of een dappere dino? Als jouw dier maar van hout is. En… bij dit project komt er geen schroefje aan te pas. Toch staat jouw dier op eigen poten! Check het stappenplan om te bekijken hoe je dat doet!

Project X (PDF, 3.117 KB)

We gaan iets maken van hout. Wat? Dat ga je ontdekken! Volg de bouwtekeningen, overleg met je vader of moeder, lees de instructies.. Wat gaat het worden? Volg het hele stappenplan, we weten zeker dat je dit tof gaat vinden!

Bouw je eigen gereedschapskist (PDF, 2.179 KB)

Verras je vader of opa met deze zelfgemaakte gereedschapskist. In deze kist kan hij al zijn gereedschap opbergen en overal mee naar toe nemen!

rg 17 02 18 0447

Houten spellen maken (PDF, 3.869 KB)

Spelletjes doen leuk? Zelf houten spellen maken is nóg leuker! Nodig al je vrienden uit, bouw gezamenlijk het spel en daag elkaar daarna uit. En de winnaar is…?

Maak een bij-de-hand (PDF, 2.871 KB)

Dat is een cool cadeautje: een mooi gekleurde hand van gips. En nog super handig ook: voor je vader of moeder om sieraden op te bewaren of om hun sleutelbos aan op te hangen.? Handen uit de mouwen en aan de slag!

Spijkerschilderij maken (PDF, 1.489 KB)

Een spijkerschilderij maken is heel simpel, maar oh zo leuk! Daar ben je wel eventjes mee bezig. Het enige dat je nodig hebt is een plankje hout, spijkers, een hamer, schaar, plakband en touw. Welke vorm wordt jouw schilderij?

Woningsspelen (PDF, 2.144 KB)

Het hoeft natuurlijk niet perse Koningsdag te zijn om de Woningsspelen te spelen. Gewoon zin om met de handen uit de mouwen te gaan? Met de Woningsspelen ben je de hele dag zoet. Verzamel je materialen, bouw je onderdelen in elkaar, zet het parcours uit en je bent klaar voor de wedstrijd!

Meer events die voor jou interessant kunnen zijn

naar boven