Wij gebruiken cookies om het winkelen bij HORNBACH gemakkelijker te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie
x

Kinderwerkplaats

kwp 2400x1600px

Speciaal voor HORNHACH helden in de dop is er in alle HORNBACH-vestigingen een Kinderwerkplaats! Waar kleine doe-het-zelvers lekker kunnen knutselen, timmeren en bouwen. Terwijl jij op je gemak inkopen doet.

Leestijd 1 min.

Doe mee!

We houden van een professionele aanpak en dus zijn er in elke Kinderwerkplaats ervaren begeleiders te vinden. Deze begeleiders helpen je kleine bij het handig in elkaar zetten van een bouwwerkje, maar ook bij een tocht naar de wc of bij een omgegooide beker ranja. Doe je dat alles liever zelf? Mag hoor. We zijn gek op enthousiasme en vinden het helemaal leuk als je je handen uit de mouwen steekt in onze Kinderwerkplaats.

De Kinderwerkplaats* is geopend van 10:00 tot 16:00 uur. Je kunt aanschuiven wanneer je wilt, voor alle materialen wordt gezorgd en het is allemaal lekker gratis! Wel goed om even in de gaten te houden: In de Kinderwerkplaats wordt lijm en verf gebruikt. HORNBACH zorgt voor knutselschortjes maar we adviseren ouders altijd om het zekere voor het zekere te nemen en de kinderen sowieso kleren aan te doen die vies mogen worden.

*De Kinderwerkplaats is geschikt is voor kinderen tussen 4 - 10 jaar. Er wordt toezicht gehouden door ervaren begeleiders maar deelname blijft op eigen risico.

Kalender Kinderwerkplaats

Datum Tijd Vestiging Thema
8 december 10:00 - 16:00 uur Alle vestigingen Kerstknutselen
15 december 10:00 - 16:00 uur Kerkrade Kerstknutselen

Niet alleen voor de kids is er altijd iets te doen bij HORNBACH, ook voor jou hebben we diverse interessante demonstraties en stoere evenementen. Klik hier en kijk welke demo's & events er bij jouw HORNBACH-vestiging op de kalender staan!

naar boven