Wij gebruiken cookies om het winkelen bij HORNBACH gemakkelijker te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie
x

TuinIdee

TuinIdee Tenneker 2

Kom naar onze TuinIdee-stand ‘Gasbarbecues in vuur en vlam’ van 5 januari t/m 30 maart bij jouw HORNBACH-vestigingLeer alles over de nieuwste gasbarbecues, die comfortabel barbecueën naar een nieuwe dimensie doen stijgen!

Leestijd 2 min.

Nieuwe gasbarbecues van Tenneker

Wil je met een optimale voorbereiding het nieuwe buitenseizoen in? Leer dan alles over de nieuwe HALO gasbarbecues van Tenneker, die met hun veelzijdige karakter en praktische accessoires barbecueën tot een topervaring maken!

Kom langs bij onze TuinIdee-stand 'Gasbarbecues in vuur en vlam' van 5 januari t/m 30 maart bij jouw HORNBACH-vestiging! We staan op deze dagen bij elke HORNBACH-vestiging in Nederland. Onze grillspecialisten beantwoorden al je vragen. Hieronder vast een aantal van de mogelijkheden van de gasbarbecues van Tenneker. Gewoon gratis en voor niks. Voor de rest zien we je graag binnenkort bij één van onze vestigingen!

TuinIdee Gasbarbecues 2400x1600px

Greeploze lades en praktische opbergruimte

Greeploze deurtjes

Over de opbouw en indeling van de Tenneker HALO-BBQ's is nagedacht, en goed ook! Zo is het design, waarbij de met led verlichte draaiknoppen eruit springen, op de schop genomen. Bovendien biedt Tenneker voor elk soort barbecuegebruik de juiste accessoires: van roosters en wok-inzetstukken, tot grillplaten en pizzastenen.

En wat dacht je van greeploze lades? Ze kunnen eenvoudig worden geopend door ertegen te drukken. Gebruik bijvoorbeeld je knie als je geen handen vrij hebt. Daarnaast berg je jouw barbecuebestek, kruiden etc. gemakkelijk op in de functionele en praktische vakken. Goed doordacht en dat zien we graag!

Glazen deksel met thermometer

Glazen deksel thermometer

Barbecueën vergt wat voorbereidingswerk. Na de preparaties ben je wel toe aan wat gemak en controle. De HALO-serie van Tenneker speelt hierop in door een glazen deksel met ingebouwde thermometer toe te voegen aan de gasbarbecue. Hierdoor wordt ongewild warmteverlies slim tegengegaan. Jij blijft zo dé master in het grillen!

Waarom barbecueën op gas?

Gasbarbecueën is snel, schoon, veelzijdig en natuurlijk bizar lekker! Met één draai aan de knop heb je de temperatuur binnen tien minuten grillklaar! Bovendien is de temperatuur eenvoudig zelf te bepalen, waardoor je het grillen onder controle houdt. Ook jouw omgeving zal blij met je zijn, want de gas-BBQ produceert geen rook. Schoonmaken is ook zo gepiept: zet het rooster in de vaatwasser of verwijder voedselresten snel met een zachte spons of vaatdoek. Ga voor gemak!

Bekijk hier meer over gasbarbecues!

naar boven