0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 28-11-23 om 18:18 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Advies

Haal alles uit jouw zomer!

Haal alles uit jouw zomer!

Het is het seizoen waar we buiten kunnen zitten en ontspannen met een goed boek, of lange zomeravonden spenderen met vrienden en familie. Geniet optimaal van je buitenruimte en neem een duik in ons assortiment. Of je nu een (grote) tuin hebt of een klein balkon: met HORNBACH haal je alles uit jouw zomer!

Houd je hoofd koel

Voordelen Opbouwzwembaden | HORNBACH!

De temperaturen stijgen maar jij houdt je hoofd te allen tijde koel. Bij HORNBACH helpen wij jou bij het verslaan van de hitte. Of je nu op zoek bent naar een krachtige airco om een grote ruimte te koelen, of graag de schaduw wilt opzoeken onder een zonnescherm of schaduwdoek.

Koop eenvoudig online

Scheidingslijn | HORNBACH

Laat je tuin vlammen

BBQ Kiezen . HORNBACH

Jezelf en je gezelschap warm houden nadat de middagzon is verdwenen? Met terrasverwarmers, tuinfakkels en vuurschalen blijf je genieten van jouw buitenruimte tot in de late uren. Wil je als gastheer/gastvrouw extra punten scoren? Zet de barbecue of pizzaoven maar aan!

Koop eenvoudig online

Scheidingslijn | HORNBACH

Hou het gras groener dan bij de buren

Gazon kalken . HORNBACH .

Tijdens de hete zomerdagen verdient je gazon wat extra liefde en zorg. Ontdek bij ons de beste tips en producten om je gazon te laten stralen, zelfs tijdens de warmste dagen. Investeer in een betrouwbare besproeiingsoplossing en creëer een groen paradijs waar je op kunt loungen en ontspannen.

Koop eenvoudig online

Scheidingslijn | HORNBACH

Tijd om te ontspannen!

Grill selber bauen KV

Creëer een sfeervolle omgeving met knusse zithoeken en planten. Of ga jij voor een levendige en kindvriendelijke omgeving voor de meest onvergetelijke momenten? Beide opties zijn mogelijk! Tover je tuin om tot de ultieme ontspanningsplek.

Koop eenvoudig online

Hulp nodig bij je project?

Met de services van HORNBACH staat er niets meer in de weg van je project!

Meer projecten om de zomer mee door te komen

naar boven