0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 29-09-23 om 08:20 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Hondenbenches


10 resultaten
Online bestellenReserveren & afhalen
FERPLAST Transportbox Atlas 20 EL
Ferplast
(1)
25,95 € * / Stuks
niet online bestelbaarniet reserveerbaar
FERPLAST Transportbox Atlas 10 EL
Ferplast
19,95 € * / Stuks
niet online bestelbaarniet reserveerbaar
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenniet reserveerbaar
FERPLAST Transportbox Atlas 30
Ferplast
46,95 € * / Stuks
niet online bestelbaarniet reserveerbaar
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
FERPLAST Transportbox auto, atlas mini
Ferplast
(1)
69,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
FERPLAST Reisband Hond
Ferplast
16,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Je hebt 10 van 10 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Hondenbenches

Populaire filters in het assortiment Hondenbenches

Hondenbench kopen bij HORNBACH

Hondenbench kopen bij HORNBACH

Een hondenbench is ideaal voor jonge honden. De bench is een eenvoudig hulpmiddel om je puppy zindelijk te maken! Zorg ervoor dat de pup rustig kan slapen, en zet hem de eerste nachten dichtbij je bed, hierdoor zorg je voor een vertrouwde, veilige omgeving waar de hond graag vertoeft. Jonge honden kunnen erg druk en speels zijn. je kan de bench inzetten om de pup te leren, dat hij ook af en toe rustig moet zijn. Plaats de pup in de bench na de gewenningsperiode, en hij zal weten dat het tijd is om even lekker te ontspannen. Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd voordelig uit dan bij de concurrent. Ook in katten, aquaria en vogels toebehoren hebben wij een groot assortiment.

Vervoer je hond in een reisbench

Ga je een dagje op stap en wil je jouw pup meenemen in de auto? Dan kan je hem eenvoudig meenemen in een van de HORNBACH benches. Kies in dit geval voor een bench met een afsluitbare voorkant en schuin aflopende achterkant. Deze passen makkelijker in de auto, en zijn een stuk veiliger. Let op: de hondenbench wordt vaak gebruikt voor vervoer naar de dierenarts, dit kan de pup een onveilig gevoel geven. Denk dus na over een alternatief wanneer je meermaals naar de dierenarts.

Het beste voor jouw hond

Elke hond heeft zijn eigen energiebehoefte. Deze wordt bepaald door de grootte, de leeftijd, het gewicht, de leefomstandigheden, de mate van beweging en de stofwisselingsactiviteit van de betreffende hond. Pups (tot een leeftijd van 6 maanden), maar ook volwassen honden van grote rassen hebben bijzonder veel eiwitten nodig. Wil je graag meer informatie over het houden van honden? Bekijk onze adviespagina.

De beste hondenbench bestel je eenvoudig online

Wil je je hondenbench zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven