5 labels, 5 stijlen

Welke laminaatvloer het beste bij jou past, kun je bepalen aan de hand van onze collectie. Skandor laminaat is onderverdeeld in vijf labels met elke een eigen kleur en thema. Of je nu gaat voor een rustieke, moderne, klassieke of neutrale uitstraling, Skandor heeft het! De allermooiste laminaatvloeren met een houtstructuur, tegellook, natuurtinten of V-groef die helemaal in jouw smaak is. Bekijk hier de 5 verschillende labels en laat je inspireren!

Het merk Skandor staat voor:

  • Trendy design, ontwikkeld door designers.
  • Artikelen voor een gezond woonklimaat, wat door het eco-instituut is bevestigd.
  • Continue kwaliteitscontrole door onafhankelijke testinstituten.
  • Alle varianten met commerciële gebruiksklasse 31 of 32.

Gecertificeerd woonklimaat bij je thuis

De laminaatvloeren van Skandor zijn emissiearm en daardoor woongezond (is van toepassing op alle vloeren zonder van tevoren beplakte ondervloer). Deze zekerheid krijg je van de strenge testcatalogus van het gerenommeerde eco-instituut. Het label onderscheidt producten die geen problemen voor de gezondheid opleveren en milieuvriendelijk zijn. De gecertificeerde producten voldoen aan de strengste eisen op het gebied van schadelijke stoffen en emissie, die ver boven de wettelijke eisen uitstijgen.

Merkenkwaliteit met garantie

Skandor geeft laminaatgarantie op de hoge kwaliteit en de buitengewone duurzaamheid van het laminaat. Afhankelijk van de vloer, is de garantie bij gebruik in een woonomgeving 15 of 30 jaar. Zo kun je niet alleen lang, maar ook absoluut zorgeloos genieten van je nieuwe vloer.

Zonder krassen langer genieten

Met de Surface Resist Technologie biedt Skandor je extra kwaliteit. Hierbij gaat het om een speciale oppervlakteverzegeling die het laminaat nog duurzamer en tot 10 keer krasvaster maakt dan traditioneel laminaat. Zo blijft het laminaat ook bij intensief gebruik zo lang mogelijk net zo perfect en schadevrij als op de eerste dag.

Projecten die ook interessant zijn