0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 08-02-23 om 18:51 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Terrariumtechniek


5 resultaten
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
U hebt 5 van 5 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Terrariumtechniek

Terrariumtechniek kopen bij HORNBACH

Reptielen

Jouw reptiel of amfibie heeft zijn eigen woning, een terrarium. Maar die woning moet natuurlijk de beste voorzieningen hebben! Veel reptielen en amfibieën hebben namelijk bepaalde warmte en licht nodig. Zorg dus dat je de inrichting van je terrarium op orde hebt met terrariumverlichting en terrariumlampen. Alles voor de beste zorg! Jouw baardagaam of schildpad heeft misschien een warmtelamp nodig. Dit kan een verwarming voor jouw terrarium zijn, maar tegelijk ook het juiste UV-licht afgeven. Zo’n terrariumlamp of warmtelamp gebruik je in combinatie met een voorschakelapparaat. Die zorgt ervoor dat de lamp snel genoeg is opgewarmd en dat het allemaal niet te heet onder de voeten van je reptiel wordt. Bij HORNBACH vind je een uitgebreid assortiment van terrariumtechniek. Koop dus jouw warmtelamp voor het terrarium bij ons! Ook in katten, honden en aquara toebehoren hebben wij een groot assortiment.

De beste woning voor je reptiel of amfibie

Veel reptielen en insecten zijn koudbloedig en hebben daarom warmte nodig om te overleven. Deze warmte kan je ze geven doormiddel van warmte lampen. HORNBACH heeft een ruim assortiment terrarium verlichting en warmte lampen. Kom snel kijken in één van onze vestigingen.

Alles voor jouw reptiel

HORNBACH heeft een ruim assortiment in terraria, dus we snappen dat de keuze lastig kan zijn. Je kan bij ons verschillende soorten terraria vinden. Ben je bijvoorbeeld opzoek naar een grote terrarium of liever een kleine? Voor bijna ieder type reptiel, amfibie of insect is er wel een terrarium. Heb je verder nog vragen over onze terraria? Kom dan snel langs in één van onze vestigingen of bekijk onze adviespagina over terrariumdieren houden.

De beste terrariumtechniek bestel je eenvoudig online

Wil je je terrariumtechniek zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven