0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 29-09-23 om 08:13 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Reptielenvoer


4 resultaten
TETRA ReptoMin Gammarus 1000 ml
Tetra
17,95 € * / Stuks
(17,95 € * / l)
Online bestellenReserveren & afhalen
TETRA ReptoMin Baby 1000 ml
Tetra
15,95 € * / Stuks
(15,95 € * / l)
Online bestellenReserveren & afhalen
TETRA ReptoMin 250 ml
Tetra
7,95 € * / Stuks
(31,80 € * / l)
Online bestellenReserveren & afhalen
Advies
Terrariumdieren houden

Terrariumdieren houden

Je hebt er vast wel eens van gehoord, maar wat zijn nu terrariumdieren? En hoe kun je terrariumdieren goed houden en het beste verzorgen? Lees gauw verder en ontdek meer over deze koudbloedige beesten.

TETRA ReptoMin Baby 100 ml
Tetra
3,89 € * / Stuks
(38,90 € * / l)
Online bestellenReserveren & afhalen
Je hebt 4 van 4 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Reptielenvoer

Reptielenvoer kopen bij HORNBACH

Terrarium inrichten

Heb je een reptiel, dan heeft jouw huisdier voedsel nodig. Gezond eten, uitgebalanceerd, alle vitamines en eiwitten die jouw reptiel nodig heeft, moet er in het reptielenvoer zitten. Je kunt ervoor kiezen om levend voedsel of voedseldieren te geven. Dit kunnen dan muizen, vliegjes of andere insecten zijn, zoals krekels en sprinkhanen zijn. Maak het jezelf gemakkelijk en koop kant en klaar voedsel. Ook dat is van de hoogste kwaliteit en perfect voor jouw reptiel! Bij HORNBACH vind je reptielenvoer van het bekende merk Tetra. Dit kan voor jouw jonge reptiel zijn, zoals kleine waterschildpadden, of voor je volwassen reptiel in het terrarium. Ook alle andere dierbenodigdheden koop je bij ons! Voor alle huisdieren, zoals honden, katten, knaagdieren, vogels, vissen in hun aquarium en natuurlijk de reptielen en amfibieën in hun terrarium. Koop daarom alles voor je huisdier, zoals reptielenvoer, bij HORNBACH! Koop daarom je terrarium bij HORNBACH! Ook in katten, honden en aquara toebehoren hebben wij een groot assortiment.

Het beste reptielenvoer voor jouw huisdier

Een goede voorbereiding is het halve werk. Schaf daarom het juiste reptielenvoer aan voor jouw huisdier. Ons assortiment bevat voer voor jonge schilpadden, dat optimaal afgestemd is op hun voedselbehoefte. Zo krijgt jouw kleine schilpad alles wat hij nodig heeft!

Alles voor jouw reptiel

HORNBACH heeft een ruim assortiment in terraria, dus we snappen dat de keuze lastig kan zijn. Je kan bij ons verschillende soorten terraria vinden. Ben je bijvoorbeeld opzoek naar een grote terrarium of liever een kleine? Voor bijna ieder type reptiel, amfibie of insect is er wel een terrarium. Heb je verder nog vragen over onze terraria? Kom dan snel langs in één van onze vestigingen of bekijk onze adviespagina over terrariumdieren houden.

De beste reptielenvoer bestel je eenvoudig online

Wil je je reptielenvoer zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!naar boven