0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 01-03-24 om 12:50 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Verfspuiten


 
 
9 resultaten
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenniet reserveerbaar
Je hebt 9 van 9 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Verfspuiten

Verfspuiten kopen bij HORNBACH

Wagner stříkací pistole W400

Vind je verven een grote klus waar veel tijd in gaat zitten? Die tijd is over. Heb je er al eens over nagedacht je verfwerk te spuiten? Wij leveren het juiste gereedschap! Met de WAGNER verfspuit biedt HORNBACH je de mogelijkheid snel en schoon te werken met verf, zonder rommel en hinderlijke kwasten. Of het nu gaat om die lang uitgestelde verbouwing of om dat creatieve project wat je altijd al hebt willen doen, pak het aan! Met een verfspuit wordt je verfwerk kinderspel en je bent absoluut verzekerd van het beste resultaat. Wat je ook wilt schilderen, bij HORNBACH vind je het. Zo hebben we een ruim assortiment betonverf of krijtverf. Heb je ondersteuning nodig bij het uitvoeren van jouw project, volg dan onze projectpagina's en handleidingen! Wij laten jou zien hoe je eenvoudig je muur verft of het kozijn schildert.

Ga aan de slag met een verfspuit

Zorg ervoor dat de te behandelen oppervlakken schoon, stof- en vetvrij, droog en, bij metaal roestvrij, zijn voordat je aan de slag gaat met de verfspuit. Zelfs kleine, overgebleven restjes kunnen het uiteindelijke totaalbeeld verstoren, de verf vormt namelijk maar een dun laagje op de muur. Verf, latex en coatings moet je goed mengen, want alleen goed gemengde verf zorgt voor een optimaal resultaat. Probeer de optimale hoeveelheid verf en de spuitstand voor je project eerst uit op een monster of een hoek, voordat je daadwerkelijk aan de slag gaat met zo’n elektrische verfspuit. Ben je op zoek naar meer informatie? HORNBACH ondersteunt je graag met nuttige tips en een deskundig advies. Ga aan de slag met muurverf of houtbescherming.

Start hier je verfproject:

naar boven