Service

Garantie van Tenneker

Garantie van Tenneker

Ontdek onze garantievoorwaarden van het merk Tenneker! Hoe lang is de garantieperiode? Wat valt er onder de garantie? Wij helpen jou verder!

Dit artikel van TENNEKER werd volgens de modernste productiemethodes vervaardigd en is onderworpen aan een voortdurende strenge kwaliteitscontrole. HORNBACH Bouwmarkt (Nederland) B.V., Grootslag 1-5, 3991 RA Houten (hierna Garantiegever) garandeert overeenkomstig de navolgende kwaliteitsbepalingen van de TENNEKER houtskool- en gasbarbecues. Hier kun je de garantievoorwaarden voor TENNEKER (PDF, 1.482 KB) downloaden en uitprinten.

1. Garantieperiode

De garantietijd van de houtskool- en gasbarbecues bedraagt 10 jaren. De garantietijd begint met de koopdatum. S.v.p. als bewijs van de koopdatum de originele kassabon of de originele rekening goed bewaren.

2. Omvang van de garantie

De garantie geldt uitsluitend voor fabrieks- of materiaalfouten en op het volledig doorroesten van de deksel en de brandkamer. De garantie geldt slechts bij gebruik van het artikel in privégebruik. De garantie geldt alleen in het land waarin het artikel is gekocht.

De garantie geldt niet voor gebreken, die aan

  • foutieve montage of aansluiting
  • onjuist onderhoud of gebruik
  • onjuiste of onvoldoende reiniging
  • extreme omstandigheden
  • gebruik van niet-originele onderdelen
  • onjuiste invloeden van chemische, elektrische of elektronische middelen
toegeschreven kunnen worden.

Verder valt schade aan slijtagegevoelige onderdelen als gevolg van normale slijtage niet onder de garantie. De garantie omvat ook geen nevenschade of gevolgschade.

3. Onder de garantie vallende diensten

Tijdens de garantietijd test de garantiegever het defecte artikel om vast te stellen, of het een garantiegeval betreft. Als dat zo is, dan repareert of ruilt de garantiegever het artikel op zijn kosten. In geval het artikel op het moment van het garantiegeval niet meer leverbaar is, is de garantiegever gerechtigd het artikel voor een soortgelijk product om te ruilen. Het geruilde artikel of delen hiervan worden eigendom van de garantiegever. De garantievergoedingen (reparatie of ruil) verlengen de garantietijd niet. Door de garantievergoedingen ontstaat ook geen nieuwe garantie.

4. Gebruikmaking van de garantie

Voor de gebruikmaking van de garantie richt u zich s.v.p. tot de dichtstbijzijnde HORNBACH bouwmarkt. Deze vindt u op www. hornbach.nl. Of neemt u via het volgende e-mailadres contact op met de garantiegever: service@hornbach.nl.

Er kan alleen gebruik gemaakt worden van de garantie op vertoon van de originele kassabon of de originele factuur resp. de e-bon uit het klantaccount.

5. Wettelijke rechten

De rechten m.b.t. deze garantie bestaan naast de wettelijke rechten bij gebreken uit garantie en productaansprakelijkheid waar u kosteloos aanspraak op kunt maken. De wettelijke rechten worden niet beperkt door de garantie.

Ontdek andere garanties van HORNBACH