0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
Hornbach Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 765 - 78 90 - 00
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 27-09-22 om 08:51 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

In de HORNBACH lijstenmakerij vind je een ruime keuze aan wanddecoraties voor de kinder- of babykamer. In de kinderkamer wordt niet alleen gespeeld, geleerd en geslapen - het is ook een toevluchtsoord voor je kinderen. Het moet dan ook een ruimte zijn waarin ze zich prettig voelen. Met de juiste wanddecoratie creeer je een plek waar ze zich zelf kunnen zijn en helemaal tot rust kunnen komen.

Motieven voor wanddecoraties in de kinderkamer

Van cartoons en dieren tot landschappen - HORNBACH biedt een breed assortiment afbeeldingen met kindvriendelijke motieven. Bij het kiezen van een geschikt motief moet je niet alleen afgaan op je persoonlijke smaak. Het beste is om je kind te betrekken bij het zoeken naar een afbeelding. Vindt hij dieren of stripboeken leuk of is hij fan van auto's? Kijk in onze lijstenmakerij om een geschikte afbeelding te vinden, die jou en je kind bevalt.

Afmetingen van kinderkamer-afbeeldingen

Niet alleen het motief speelt een rol bij het kopen van afbeeldingen, ook de afmeting van de afbeeldingen is een criterium bij de keuze. Hiervoor moet je ongeveer weten waar de afbeelding op de kinderkamer komt te hangen. Boven grote meubels, zoals een kinderbed, kunnen gerust grote afbeeldingen hangen.

Een lege muur op de kinderkamer kan je zeer goed voorzien van meerdere kleine tot middelgrote afbeeldingen. Daarbij werken smalle muren breder, wanneer de afbeeldingen naast elkaar hangen. Op zeer brede muren kunnen de afbeeldingen onder elkaar gehangen worden. Dit maakt de kinderkamer gezelliger. Lees onze pagina over " harmonische wanddecoratie" voor meer tips en trucs.

Materiaal voor wanddecoraties in de kinderkamer

Enkele van de vele afbeeldingstypes zijn zeer geschikt voor de kinderkamer. Canvasafbeeldingen en gelamineerde afbeeldingen (decoratiepanelen) zijn voor deze ruimte een uitstekende keuze. Want als het er een beetje wild aan toe gaat, zal er geen glas breken. Ook ons uitgebreide assortiment aan posters & kunstdrukken of ansichtkaarten & bordjes is uitermate geschikt voor de kamer van je kind.

Projecten die interessant kunnen zijn

naar boven
HORNBACH