0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
Hornbach Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 765 - 78 90 - 00
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 28-09-22 om 02:09 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

In de HORNBACH lijstenmakerij vind je een ruime keuze aan wanddecoraties voor de keuken. De keuken is in de meeste huishoudens het centrum van de samenleving - hier ontmoet je elkaar in de ochtend voor het ontbijt en bespreek je de dag bij het avondeten. Met bijpassende afbeeldingen kun je je keuken modern, gezellig en individueel inrichten.

Motieven voor wanddecoraties in de keuken

Het is een bekend verschijnsel: zelfs op feestjes vertoeven verdacht veel gasten liever in de keuken - de ruimte met directe toegang tot eten en drinken. Dit thema kan je goed uitwerken met wanddecoraties. We hebben ter inspiratie een selectie afbeeldingen voor de keuken voor je samengesteld. Zeer geschikt zijn bijvoorbeeld motieven met verse levensmiddelen, dranken of specerijen.

Afmetingen van afbeeldingen voor de keuken

Zoals in elke ruimte, moeten er ook in de keuken enkele regels voor een harmonische wanddecoratie met afbeeldingen in acht genomen worden. We hebben een aantal voorbeelden van het samenspel tussen typische keuken-inrichtingsvoorwerpen en wanddecoraties voor je samengesteld:

  • Boven een grote eettafel kun je grote en opvallende afbeeldingen hangen.
  • Naast de koelkast vallen kleine afbeeldingen niet op.
  • Meerdere kleine tot middelgrote wanddecoraties kunnen goed gegroepeerd worden. Hierbij moet je een gehele groep een vorm geven of de omtrekken hiervan uitlijnen op de meubels.

Materiaal voor keuken-afbeeldingen

Let bij de afbeeldingen ook op het afbeeldingstype. In onze lijstenmakerij vind je onder andere glasafbeeldingen, canvasafbeeldingen, decoratiepanelen, ingelijste afbeeldingen en lakafbeeldingen. Glasafbeeldingen en lakafbeeldingen passen goed in modernere keukens. Ze kunnen in ieder geval snel en gemakkelijk worden gereinigd. Ook canvasafbeeldingen en gelamineerde foto's kunnen voorzichtig met een vochtige doek worden gereinigd.

Projecten die interessant kunnen zijn

naar boven
HORNBACH