0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
Hornbach Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 765 - 78 90 - 00
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 28-09-22 om 02:02 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

In de HORNBACH lijstenmakerij vind je een ruime keuze aan wanddecoraties voor de slaapkamer. Een mooie wandecoratie in de slaapkamer helpt je ontspannen en relaxen. Wij helpen je graag de juiste afbeeldingen voor je slaapkamer te vinden.

Motieven voor slaapkamer-afbeeldingen

Om een afbeelding en het juiste motief te kiezen, moet je jezelf eerst de vraag stellen welke sfeer je wilt creëren in de slaapkamer. Voor ontspanning en meditatie zijn motieven uit de natuur, bijv. planten en landschappen (bijv. strand, Afrika) of religieuze motieven, zoals Boedha, geschikt. Ben je een echte wereldreiziger dan is de skyline van New York wellicht meer iets voor jouw slaapkamer, of een wereldkaart om bij weg te dromen. Of hang abstracte kunst aan de slaapkamermuur en laat je daardoor inspireren voor de volgende dag.

Volg gewoon je persoonlijke smaak en je zal de perfecte afbeelding voor je slaapkamer vinden. Let erop dat de hoofdkleur van de afbeelding past bij de inrichting en een aangenaam contrast vormt ten opzichte van de kleur van de muur

Afmetingen van afbeeldingen voor de slaapkamer

Er zijn weinig ruimtes in Nederlandse huishoudens die qua inrichting zo veel op elkaar lijken als de slaapkamer: een bed, een kledingkast en waarschijnlijk nog een ladekast of sideboard. Met deze meubelstukken kun je ideeën op doen, om een harmonische wanddecoratie met afbeeldingen te creëren. Al met al gaat het hier om grote meubels. Dit is ook bepalend voor de grote van de afbeeldingen voor de slaapkamer. Kortom: wees dus niet bescheiden! Kies voor een XXL-canvasafbeelding boven het bed of meerdere afbeeldingen gegroepeerd boven de ladekast. De meeste slaapkamermuren beschikken over voldoende ruimte voor vele en grote afbeeldingen.

Ideeën voor slaapkamer-afbeeldingen

Voor de slaapkamer kan je uit het complete assortiment van verschillende afbeeldingstypes je lievelingsmotief kiezen. Er is bijna geen enkel afbeeldingstype dat niet in de slaapkamer past. Je kan grote afbeeldingen met name vinden in de categorieën canvasafbeeldingen en originele afbeeldingen. Maar ook glasafbeeldingen, lakafbeeldingen en decoratiepanelen kunnen je slaapkamermuren laten veranderen in een creatief hoogtepunt in de ruimte.

Projecten die interessant kunnen zijn

naar boven
HORNBACH