0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
Hornbach Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 765 - 78 90 - 00
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 27-09-22 om 10:21 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

In de HORNBACH lijstenmakerij vind je de juiste wanddecoraties voor je badkamer. In de badkamer draait alles om water - daarom moet je bij de keuze van de juiste afbeelding op een aantal dingen letten. Dit betreft zowel de keuze van het motief als ook het afbeeldingstype.

Motieven voor badkamer-afbeeldingen

Met de motiefcategorieën in onze lijstenmakerij kun je de juiste wanddecoraties voor je badkamer laten tonen. In de badkamer draait alles om water. Bijpassend zijn strandmotieven, bijvoorbeeld opnames van duinen en vuurtorens. Maar ook vissen, schelpen of abstracte kunst in maritieme kleuren laten elke badkamer er goed uit zien. Ontdek ons assortiment en laat je inspireren.

Afmetingen van afbeeldingen in de badkamer

De afmeting van de wanddecoratie moet aan de directe omgeving aangepast zijn. Als je badkamer niet heel ruim is, zijn middelgrote wanddecoraties of een groep van kleine wanddecoraties het meest geschikt. Op een smalle muur kunnen bijvoorbeeld meerdere afbeeldingen naast elkaar hangen, zodat de muur iets breder lijkt. Ruime badkamers kan je ook voorzien van grote wanddecoraties. Op onze pagina over harmonische wanddecoratie hebben we nog enkele tips en ideeën voor je op een rijtje gezet.

Materiaal voor badkamer-afbeeldingen

Bij het materiaal van badkamer-afbeeldingen speelt eveneens water een rol – dit keer niet op grond van het motief, maar vanwege de luchtvochtigheid. Zorg eerst voor een overzicht van de verschillende afbeeldingstypes. Originele afbeeldingen zijn echter gevoelig, als er veel vochtigheid is. Daardoor zijn glasafbeeldingen, lakafbeeldingen of decoratiepanelen beter geschikt voor de badkamer. Ook canvasafbeeldingen staan goed in de badkamer. Weet je niet hoe je afbeeldingen op de badkamermuur moet bevestigen? lLees hier alles over manieren om een afbeelding op te hangen.

Projecten die interessant kunnen zijn

naar boven
HORNBACH