0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
Hornbach Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 765 - 78 90 - 00
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 02-07-22 om 23:00 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Advies

9. Eenvoudig apparatuur huren

Leestijd 2 min.
Apparatuur huren 2400x1600

- Je betaalt geen borg
- 20% korting op de huurprijs van Boels apparatuur.

Voor het gereedschap dat je maar af en toe nodig hebt.

Zoals je weet, kun je bij HORNBACH meer dan 120.000 artikelen kopen, maar je kunt ook apparatuur en gereedschap huren. Deze apparatuur kun je huren en op vertoon van je ProfiCard hoeft er geen borg betaald te worden. Jij als Profi krijgt trouwens ook nog eens 20% korting op de huurprijs van Boels apparatuur. Hoe werkt dat dan precies?

Huren van Trendrent-artikelen

  • Trendrent artikelen zijn te huur bij HORNBACH-vestigingen zonder Boels-locatie op de parkeerplaats.
  • Op vertoon van je ProfiCard hoef je geen borg te betalen bij de huur van een van onze Trendrent-artikelen.

Huren van Boels-artikelen

  • Boels-artikelen zijn te huur bij Boels-locaties (dit betreft zowel de Boels-locaties op de HORNBACH parkeerplaatsen als de losstaande Boels-locaties).
  • Op vertoon van je ProfiCard en na het aanmaken van een Boels debiteurennummer hoef je geen borg te betalen bij de huur van Boels-artikelen, ook ontvang je dan maar liefst 20% korting op de huurprijs!
  • Bij de huur van Boels-artikelen kan bij een reservering aangegeven worden dat je een ProfiCard hebt. Bij de ProfiService-balie in de vestiging kunnen ze je meer vertellen over welke producten je bij Boels kunt huren. Ook dan krijg je 20% korting en hoef je geen borg te betalen (mits je een Boels debiteurennummer aanmaakt). Ben je vergeten bij de reservering in te vullen dat je een ProfiCard hebt? Geen nood! Je kan dit altijd achteraf nog laten verwerken als je jouw ProfiCard op de Boels-locatie toont.

Bekijk ook de andere Services

naar boven
HORNBACH