0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 30-11-23 om 08:33 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Advies

ProfiCard

ProfiCard

Eén kaart, veel voordelen. Eindelijk een kaart, die jouw tempo kan bijhouden. Laat je informeren over de voordelen en vraag je ProfiCard aan.

Aanvragen of inloggen?

Wat is de ProfiCard?

Het is handig als je niet de enige bent die aankopen bij HORNBACH kan doen. Daarom kun je als zakelijke klant meerdere ProfiCards aanvragen. Zo kan jij aan het begin van de dag naar HORNBACH rijden en je collega aan het einde van de dag. Jullie hoeven niet voor elkaar om te rijden en kosten voor te schieten, of administratief onhandig te doen met contante aankopen.

De voordelen van een ProfiCard

Kaart aanvragen: zo moet dat!

Je bent een ProfiKlant en je wil je eigen HORNBACH ProfiCard hebben? Goede beslissing! Dan moeten er nog een paar stappen worden geregeld. Zo simpel is het!

Stap 1 - Aanvraag invullen

Heel eenvoudig: ga naar hornbachprofi.nl en vraag de kaart(en) online aan. Je hebt daarvoor alleen een geldig legitimatiebewijs (paspoort, Nederlands rijbewijs of identiteitskaart) nodig dat overeenkomt met de bestuurder van jouw bedrijf zoals vastgelegd bij de Nederlandse Kamer van Koophandel.

Stap 2 - ProfiCard afhalen

  • Je definitieve ProfiCard wordt binnen 14 dagen direct naar je HORNBACH-vestiging gestuurd.
  • Je ontvangt een mail, WhatsApp, of wordt gebeld door de ProfiAdviseur.
  • Daarna kan je je kaart bij het ProfiTeam afhalen. Hier ligt je vers geprinte ProfiCard klaar.
  • Bij afhaling door een medewerker hebben we een schriftelijke machtiging van je nodig.

We adviseren je graag

Heb je twijfels bij het invullen van je aanvraag? Kom dan gewoon langs bij de HORNBACH-vestiging van je keuze en laat je bij de aanvraag ondersteunen door onze ProfiAdviseurs. Zij helpen je graag verder.

Waar is de ProfiService?

Voor vragen over de ProfiService, de kaart en overige zaken in de vestiging staat jouw ProfiAdviseur voor je klaar. Persoonlijk, per telefoon of per mail, helemaal zoals jij het wilt! De ProfiService is in alle HORNBACH-vestigingen beschikbaar bij de ProfiBalie. Details en contactgegevens vind je bij jouw vestiging.

Ontdek meer van de ProfiService!

naar boven