0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 04-12-23 om 05:17 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
ProfiService

Universele professional

Universele professional

Tegels leggen, verven, pleisteren en vloeren leggen. Jij kan alles! Heeft de tuin ook een beurt nodig? Geen probleem! Want jij weet ook hoe je met een heggenschaar omgaat. Voor al deze taken staan wij je bij.

Met HORNBACH als partner heb je alles wat je nodig hebt voor bouwprojecten binnen handbereik. Met jouw vaardigheden en onze hoogwaardige producten van betrouwbare merken, ben je klaar voor elke uitdaging op de bouwplaats! Met een persoonlijk aanspreekpunt, projectadvies en nog veel meer: de HORNBACH ProfiService. Voor professionals zoals jij!

Altijd stroom bij de hand

Op elke bouwplaats onafhankelijk zijn van stroom of benzine? Altijd machines kunnen aansluiten of accu's kunnen opladen? Dat lijkt wel te mooi om waar te zijn, maar dat is het niet.

Met onze stroomgeneratoren en powerstations kun je je stroom op locatie zelf opwekken met behulp van zonne-energie, of de krachtige powerstations thuis opladen en heel lang gebruiken.

Ontdek de mogelijkheden van zelf energie opwekken en opslaan!
Zelf energie opwekken en opslaan! HORNBACH
Wij zorgen voor wat jij nodig hebt.

Sierbestrating

Binnenafbouw

Binnendeuren, kozijnen & toebehoren

Tegellijm & voegmiddelen

Buis, kabel, kanaal

Ook Profi's hebben behoefte aan een sterke partner!

Merken voor onderhoud & verbouw

  • 
				logo kronspan
  • 
				isover
  • 
				knauf
  • 
				modulan logo
  • 
				logo luisit
  • 
				diephaus
  • 
				baumit
  • 
				akkit

BOSCH Professional – Biturbo

Voor jou als professional zijn accu apparaten bijzonder handig, omdat je nooit weet hoe de energievoorziening op een bouwlocatie is. Maar accu apparaten leveren niet dezelfde prestaties als een apparaat met snoer. Of toch wel? De Biturbo-apparaten van BOSCH beloven dat wel. Tot 1800 watt vermogen, zonder storende kabel. Daarvoor worden de Procore-accu's gecombineerd met de krachtigste motor.

We hebben ook het bijpassende snellaadstation voor de Biturbo-accu's. Deze zijn echter ook compatibel met alle professionele 18V-laadstations. En omgekeerd kun je ook de standaard cool-packs met 4 ampère gebruiken. Die hebben weliswaar niet hetzelfde vermogen, maar zijn net zo compatibel.

BOSCH Professional – Biturbo | HORNBACH

Services voor professionals zoals jij

naar boven