Door drukte kan de bezorging langer duren. Winkelen op afspraak is mogelijk. Plan hier je bezoek!

0 Verlanglijst 0 Winkelwagen

Pertura - het merk

Pertura het merk . HORNBACH

Pertura deuren worden vervaardigd uit hoogwaardige en zorgvuldig geselecteerde grondstoffen. Ze zijn voorzien van een luxe en een op jarenlange ervaring gebaseerde afwerking die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Door regelmatige controles garanderen wij absolute functionaliteit en veiligheid.

Leestijd 2 min.

Geen deur heeft zoveel functies als een binnendeur. Een binnendeur geeft een gevoel van veiligheid en geborgenheid en zorgt voor rust op het juiste moment. Een deur vormt tegelijkertijd een scheiding en een verbinding tussen afzonderlijke vertrekken en zorgt voor intimiteit of vrijheid. En niet in de laatste plaats: je smaak en persoonlijkheid worden weerspiegeld in de binnendeur van jou keuze.

Kwaliteit van Pertura

Pertura deuren worden vervaardigd uit hoogwaardige en zorgvuldig geselecteerde grondstoffen. Ze zijn voorzien van een luxe en een op jarenlange ervaring gebaseerde afwerking die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Door regelmatige controles garanderen wij absolute functionaliteit en veiligheid.

8 jaar garantie . Pertura . HORNBACH

Daarom ontvang je op de 300- en 400-serie Pertura deuren bij HORNBACH 8 jaar garantie.

10 jaar garantie . Pertura . HORNBACH

Op de 100-, 200-, 600-, 700- en 800-series Pertura deuren krijg je zelfs 10 jaar garantie!

Bij aankoop van een Pertura deur kun je desgewenst ook de opmeting en de montage door ons laten uitvoeren met onze Montageservice.

Het veelzijdige Pertura assortiment

Om aan al je wensen op het gebied van uiterlijk en functionaliteit te kunnen voldoen, biedt Pertura een uitgebreid assortiment met voor elk wat wils. Ga je liever voor klassiek, retro of eigentijds? Voor elke smaak heeft Pertura wel een passende deur! Laat je inspireren door ons aanbod.

Brochure

Download hier de complete Pertura binnendeuren-brochure! (PDF, 3.199 KB)

Stap-voor-stap naar een nieuwe deur

 1. Naar welk type deur ben je op zoek?
  Pertura biedt binnendeuren in diverse stijlen. Maak je interieur compleet met een combinatie van glasdeuren en dichte deuren. Glasdeuren brengen licht en ruimte in de woning. Een glasdeur kan perfect worden toegepast als hal-woonkamerdeur of keuken-woonkamerdeur.
 2. Welke deur heb je nodig?
  Er zijn 2 typen deuren, namelijk stomp en opdek. Stompe deuren vallen geheel IN het kozijn en opdekdeuren OVER het kozijn. Let op: bij opdekdeuren dient altijd de draairichting aangegeven te worden.
 3. Hoe meet je de deur op?
  Meet nauwkeurig de binnenmaat van je kozijn (= sponningmaat) of meet de exacte maat van de bestaande deur op (breedte x hoogte in cm). Bij opdekdeuren dien je de breedte van de deur zonder de opdekrand te meten en de hoogte inclusief de opdekrand.
 4. Hoe maak je de deur compleet?
  Maak je deur compleet met deurbeslag, deurlijstenen een tochtvaldorpel. Met het juiste deurbeslag en de juiste deurlijsten maak je jouw deur nog fraaier. Pertura heeft een compleet assortiment deurbeslag en deurlijsten passend bij de binnendeuren Modern, Classic en Retro. Ook kan je deur worden voorzien van een tochtvaldorpel waardoor je direct op je energierekening kunt besparen.

Bekijk alle Pertura binnendeuren Assortiment

Projecten die ook interessant kunnen zijn

naar boven

Wij gebruiken cookies om het winkelen bij HORNBACH gemakkelijker te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie

x