0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
Hornbach Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 05-12-22 om 21:32 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Jij hebt er vast ook één… Zo’n project waar je als een berg tegenop ziet. Zo’n uitdaging die je steeds weer voor je uitschuift. Zo’n klus die van morgen naar overmorgen, naar volgend jaar wordt verplaatst.

En ken je het bijbehorende gemene stemmetje in je hoofd? Die dingen zegt als: WIL je misschien niet aan de slag? Of KAN je het stiekem gewoon niet? Moet je het niet eens gewoon opgeven? Waarom ga je niet iets leuks doen?

Wij hebben op dat stemmetje 1 heel duidelijk antwoord:

Het lijkt onmogelijk. Tot je het doet.

Het lijkt onmogelijk. Tot je het doet . HORNBACH

Sommige projecten voelen nu eenmaal overweldigend. Maar ze links laten liggen, heeft nog nooit tot iets beters geleid. Nee. Aanpakken luidt het motto! Vertrouw op die twee rechterhanden van je en laat de wereld zien wat je kan! Misschien sla je de spijker niet altijd direct op zijn kop. Maar wedden dat het uiteindelijk goed komt?

En bedenk je heel even hoe goed dat voelt… Dat je de badkamerdeur openzwaait en die lekkende douchekop is gefikst. DOOR JOU! Of dat die nieuwe, strakke lamellen eindelijk mooi zijn ingemeten en op hun plek hangen. Of dat dat keukenkastje er vanaf nu niet langer uitziet alsof het elk moment naar beneden kan komen. Of dat je eindelijk je teen niet meer stoot aan dat uitsteeksel in je houten vloer.

Man, wat voelt dat heerlijk! Het voelt als een voldoende voor wiskunde, als het halen van je rijbewijs, als het op tijd komen voor de trein, als het presenteren voor een volle zaal, als het fiksen van dat wat jij eigenlijk gewoon zo belachelijk goed fiksen kan.

Want… Het lijkt onmogelijk. Tot je het doet.

naar boven
HORNBACH