Modern pleisterwerk biedt je allerlei mogelijkheden om het aan te brengen: met een kwast, roller of vlakspaan. Met een beetje vakmanschap en speciale kammen, spatels of borstels tover je individuele structuren op je vier muren en zorg je dat ze er goed uitzien. Kortom, voor elk wat wils!

Rolpleister, sierpleister, schuurpleister of ruwe structuurpleister

Voor de perfecte look en helemaal naar jouw smaak biedt HORNBACH pleister aan met verschillende korrels. Onze pleisters zijn geschikt voor alle ondergronden, denk bijvoorbeeld aan pleisterlagen voor binnen, beton, gips of voor gipsplaten, kan over intacte en matte oude muurverflagen op latexbasis aangebracht worden, en nog veel meer. Let wel op: niet geschikt voor behang! Als perfecte basis en voor een perfecte houding voor alle pleister adviseren wij een pleistergrondering.

Over de Verfmengservice

Wist je dat wij meer dan 1 miljoen verschillende kleurentinten voor je kunnen maken? Ons verfmengsysteem behoort tot de beste mengsystemen van de internationale markt! En als je onverwacht tóch meer verf nodig hebt? Met de kleurcode bij de hand maken wij ook jaren later nog exact dezelfde kleur voor je. Kom langs in jouw HORNBACH vestiging voor gratis kleurmonsters en deskundig advies! Óf je laat je favoriete kleur gewoon online mengen en thuisbezorgen. Onze kleurwaaiers kun je gewoon digitaal inzien.

Meer over de HORNBACH verfmengservice

HORNBACH - Verfmengservice

Projecten die ook interessant zijn