0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 02-12-23 om 05:58 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Advies

Woontrend Get Together

Woontrend Get Together

Tegenpolen die elkaar perfect aanvullen, daar staat Get Together voor. Hard en zacht, licht en donker, koel en warm. De contrasterende elementen in dit design brengen rust en harmonie in jouw huiskamer. Heerlijk om in te wonen én ontspannen!

Get Together zoekt bewust de tegenpolen op en laat ze op subtiele wijze in elkaar opgaan. Deze unieke interieurstijl is met niets te vergelijken. Er worden opvallende kleuren gebruikt om de aandacht te trekken en je een gevoel van bezinning te geven.

Koel beton en verschillende grijstinten smelten samen met warme okertinten en elementen als leer en koper. Daardoor krijgt jouw huiskamer een heerlijk, gezellig karakter.

Jij weet hoe fijn het is om balans in huis te hebben. Get Together past bij die heerlijke rustige dagen, maar zorgt ook voor energie in fijn gezelschap. Straal het uit en voel je thuis in deze landelijke maar moderne woontrend!

Ontdek jouw favorieten

 Woontrend Get Together . HORNBACH
Bekijk de artikelen +
 Woontrend get together | HORNBACH
Bekijk de artikelen +
 Woontrend Get Together . HORNBACH
Bekijk de artikelen +
 Get together
Bekijk de artikelen +

Laat je trendkleuren mengen

Klik op de kleuren hieronder en ga direct naar de exacte kleuren die bij Get Together horen. Bestel online, of schrijf de kleurcodes op en laat ze mengen bij de HORNBACH Verfmengservice in jouw gewenste hoeveelheid!

 Hornbach
+
123456

Over de Verfmengservice

Wist je dat wij meer dan 1 miljoen verschillende kleurentinten voor je kunnen maken? Ons verfmengsysteem behoort tot de beste mengsystemen van de internationale markt! En als je onverwacht tóch meer verf nodig hebt? Met de kleurcode bij de hand maken wij ook jaren later nog exact dezelfde kleur voor je. Kom langs in jouw HORNBACH-vestiging voor gratis kleurmonsters en deskundig advies! Onze kleurwaaiers kun je gewoon digitaal inzien.

Meer inspiratie voor jou

naar boven