Get Together zoekt bewust de tegenpolen op en laat ze op subtiele wijze in elkaar opgaan. Deze unieke interieurstijl is met niets te vergelijken. Er worden opvallende kleuren gebruikt om de aandacht te trekken en je een gevoel van bezinning te geven.

Koel beton en verschillende grijstinten smelten samen met warme okertinten en elementen als leer en koper. Daardoor krijgt jouw huiskamer een heerlijk, gezellig karakter.

Jij weet hoe fijn het is om balans in huis te hebben. Get Together past bij die heerlijke rustige dagen, maar zorgt ook voor energie in fijn gezelschap. Straal het uit en voel je thuis!

Ontdek jouw favorieten

Get together
Bekijk het hier
SYLVANIA LED Filament lamp Vintage E27/5,5W peervorm goud
SYLVANIA LED Filament lamp Vintage E27/5,5W globevorm goud
A.S. CRÉATION Vliesbehang 36631-3 Linen Style kraanvogel antraciet/geel
Schapenvacht imitatie wit 55x80 cm

Laat je trendkleuren mengen

Klik op de kleuren hieronder en ga direct naar de exacte kleuren die bij Get Together horen. Bestel online, of schrijf de kleurcodes op en laat ze mengen bij de HORNBACH Verfmengservice in jouw gewenste hoeveelheid!

Hornbach
1 2 3 4 5 6
Schrijf de kleurcodes op en laat ze mengen
1
Hazelnut

Kleurcode 90.03.03

2
Brazen yellow

Kleurcode 60.01.07

3
Graphite

Kleurcode 10.15.05

4
Sisal

Kleurcode 30.05.01

5
Natural stone

Kleurcode 30.02.06

6
Black onyx

Kleurcode 90.02.07

Over de Verfmengservice

Wist je dat wij meer dan 1 miljoen verschillende kleurentinten voor je kunnen maken? Ons verfmengsysteem behoort tot de beste mengsystemen van de internationale markt! En als je onverwacht tóch meer verf nodig hebt? Met de kleurcode bij de hand maken wij ook jaren later nog exact dezelfde kleur voor je. Kom langs in jouw HORNBACH vestiging voor gratis kleurmonsters en deskundig advies!

Meer inspiratie voor jou