0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 25-09-23 om 02:05 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Advies

Natuurlijk wonen en inrichten

Natuurlijk wonen en inrichten

Behoefte aan rust in je huis? Door de natuur in je huis te halen zorg je ervoor dat je thuis heerlijk kunt opladen en ontspannen. Wij laten jou zien hoe je je ruimtes ecologisch en duurzaam kunt inrichten. Hierbij ligt de nadruk op natuurlijke materialen en planten, zodat je je hier helemaal thuis voelt. Dus stroop de mouwen op en ga aan de slag met jouw project!

Puur natuur. Dat is jouw ding. En je bent niet de enige. Natuurlijk wonen is dé trend van het moment! Alles draait om ecologisch bouwen en duurzaam inrichten. Maak van jouw huis een natuurproject. Combineer natuurlijke materialen zoals hout, steen, klei en vele planten en je interieur is helemaal hot. Laat je inspireren door onze ideeën voor de woonkamer, slaapkamer etc.

Bekijk onze natuurlijke woontrends!

Gezond binnenklimaat

Wil je gezond leven? Zorg dan voor een gezond binnenklimaat. Dit lukt je door schadelijke stoffen uit de weg te gaan en het huis regelmatig te luchten. Als je ecologische bouwmaterialen gebruikt kan je al heel wat schadelijke stoffen in de lucht te vermijden! Dit heeft een positief effect op het binnenklimaat.

Leem

Leem kan super goed warmte opslaan. Het gevolg is een positief effect op je energiekosten. Maar dit is nog niet alles! Het kan ook de luchtvochtigheid regelen. Dit voorkomt schimmel. Leem absorbeert zélfs stof en allergenen uit de lucht. Niet alleen mensen met een allergie hebben hier baat bij.

Kurk

Kurk is een populair ecologisch bouwmateriaal. In wijnflessen wordt de kurk steeds meer vervangen voor kunstkurken. Voor de vloerbedekking wordt het juist steeds populairder. En wie kent het oude prikbord niet? Maar wist je dat kurk ook verkrijgbaar is voor wanden en plafonds? Dit zorgt voor geheel nieuwe mogelijkheden.

Planten

Met kamerplanten kan je de lucht in de ruimte zuiveren. Jouw kamerplanten zorgen voor nieuwe zuurstof! Klachten als vermoeidheid, hoofdpijn en verlies van concentratie kunnen zo verminderd worden. Had je nog een excuus nodig voor méér kamerplanten?

Gezond binnenklimaat | HORNBACH
Kies voor groen in plaats van grijs! Laat je passie groeien.

Om zoveel mogelijk planten te kunnen plaatsen, kan je een luchtzuiverende scheidingswand bouwen. Hij is snel gebouwd en heeft veel ruimte voor je planten. Houd een stanleymes, schuurpapier en een duimstok bij de hand!

 De beste groene kamerplant kiezen | HORNBACH
Bekijk de artikelen +

Natuurlijke sfeer met hout

Het inrichten van ruimtes met natuurlijke materialen creëert een heel bijzondere sfeer. Meteen op de eerste plaats: hout. Geen enkel ander materiaal brengt meer natuurlijke flair in je huis. Met hout kan je je wanden bekleden, de vloer leggen en zelf meubels maken.

Creatief decoreren van wanden

Als je iets anders wilt op je wand, denk dan ook eens aan leer! De zelfklevende wandtegels kunnen op maat worden gesneden en op de millimeter nauwkeurig worden verwerkt in elke gewenste vorm. Leer maakt van je wanden een echte blikvanger.

Anderen trekken leer aan. Jij plakt het op de wand!
Creatief decoreren van wanden | HORNBACH

Verlichting in je huis

Verlichting kan meer zijn dan licht en donker. Met ontelbare keuze uit lampen kan het moeilijk zijn om te kiezen. Maar jij hebt maar één doel: meer natuur in je huis. Je kunt dit bereiken met bamboe lampen, houten lampen en andere natuurlijke materialen zoals zeegras en hout. Overtuig jezelf!

 Verlichting in je huis | HORNBACH
Bekijk de artikelen +

Alles hygge?

Interieurtextiel maakt je huis echt gezellig, oftewel hygge! Gordijnen, kussens, tapijten en dierenhuiden verfraaien je huis. Kies voor natuurlijke materialen zoals katoen, sisal, zeewier en wol. Ze zorgen voor een natuurlijke charme en creëren sfeer.

pure simple 03

Projecten die ook interessant zijn

naar boven