Verlanglijst 0 Winkelwagen 0

Green Fantasy

Green Fantasy

Een botanisch interieur met een tropisch tintje. Dát is de woonwereld van Green Fantasy! Combineer groene planten met rotan meubels en wanddecoratie met bloemenprint. Zo creëer jij met gemak een ware urban jungle in huis. Laat je interieur ademen en kom dit voorjaar tot leven!

Leestijd 1 min.

Welcome to the jungle!

Botanisch als basis voor jouw interieur? Met de woonwereld Green Fantasy transformeer jij jouw interieur in no time in een oerwoud! Ga aan de slag met natuurlijke materialen en groene tinten. Breng buiten naar binnen. Combineer rotan meubels met zacht roze schapenvachten, hangplanten met funky bloemenmotieven en green velvet kussens met grote kamerplanten. Zo maak je het niet alleen levendig, ook geef je er een tropisch tintje aan. Energiek, hip & fris!

Wil je het opgeruimd en netjes houden? Dan zijn grote vitrinekasten een uitkomst of berg spullen op in houten kistjes. Ook het clusteren van je hangplanten zorgt voor rust in dit kleurrijke en bonte interieur.

Green Fantasy
Green Fantasy
Alles van Green Fantasy hebben? Koop eenvoudig online!
Green Fantasy
Green Fantasy

De tropische kleurtinten van Green Fantasy

Creëer in een handomdraai een tropisch tintje in huis met de kleuren van Green Fantasy. Mix and match de verschillende kleuren en laat je wanden tot leven komen!

Bekijk de kleurkaart (PDF, 413 KB) en laat je muurverf mengen bij onze Verfmengservice.

Kleurkaart Green Fantasy

Bekijk ook de andere Woonwerelden

naar boven

Wij gebruiken cookies om het winkelen bij HORNBACH gemakkelijker te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie

x