Verlanglijst 0 Winkelwagen 0

Warm Welcome

Warm Welcome

Mix & match verschillende stijlen met praktische oplossingen. Met de wereld van Warm Welcome breng je niet alleen gezelligheid in huis, de stoere en robuuste elementen zorgen ook voor een opgeruimd vertrek. Creëer orde met een hoog feel-good gehalte.

Leestijd 1 min.

In the mix!

Praktisch als basis voor jouw interieur? Met de woonwereld Warm Welcome houd jij de chaos de baas! Opgeruimd staat netjes maar er mag zeker ook geleefd worden. Praktische oplossingen gecombineerd met stoere prints en uitgesproken meubels die tot de verbeelding spreken. Dat maakt dit interieur niet alleen georganiseerd en ruimtelijk, het creëert ook een hoog feel-good gehalte! Eclectisch met een randje landelijk. Dat is de fijne interieurmix van Warm Welcome.

Toon lef door een uitgesproken vloer of dessin te kiezen. Combineer met natuurlijke materialen en zonnige kleuren. Een mix waarbij het interieur speels naar voren komt.

Warm Welcome
Warm Welcome
Alles van Warm Welcome hebben? Koop eenvoudig online!
Warm Welcome
Warm Welcome

De feel-good kleurtinten van Warm Welcome

Haal de zonnige kant in huis met de speelse kleuren van Warm Welcome. Wees creatief en mix & match de verschillende kleuren met elkaar!

Bekijk de kleurkaart (PDF, 308 KB) en laat je muurverf mengen bij onze Verfmengservice.

Kleurkaart Warm Welcome

Bekijk ook de andere Woonwerelden

naar boven

Wij gebruiken cookies om het winkelen bij HORNBACH gemakkelijker te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie

x