Verlanglijst 0 Winkelwagen 0

Loving Earth

Loving Earth

Modern met een klassieke twist. De wereld van Loving Earth laat je thuis voelen tussen de warme en zwoele kleurtinten! Plaats ronde glazen meubelen en combineer dit met zacht textiel en aardse kleurtonen. Laat je interieur geurig en fleurig eruit springen.

Leestijd 1 min.

Met een twist!

Modern klassiek als basis voor jouw interieur? Loving Earth laat je zien hoe je dit doet! De woonwereld zit vol contrast waarbij oud en nieuw perfect samenkomen en het tot een stijlvol geheel maken. Leg een basis van warme kleurtonen zoals terracotta en oudroze met steengrijs. Wees creatief en durf te gaan voor verschillende vlakverdelingen! Kleur je binnendeuren mee in dezelfde kleur als de op muur en breng een lambrisering aan.

Voeg ook zachte materialen, sierlijke details en grote meubels toe aan je interieur. Hanglampen van glas en glanzende bijzettafels zorgen ervoor dat je interieur eruit springt! Maak het af met verse bloemen, plaats hangplantjes op de kast en stapel je inspirerende boeken tot een netjes geheel.

Loving Earth
Loving Earth l Raamdecoratie
Alles van Loving Earth hebben? Koop eenvoudig online!
Loving Earth
Loving Earth

De warme kleurtinten van Loving Earth

Combineer modern met klassiek en geef je eigen draai aan je interieur. Mix and match de verschillende kleuren van Loving Earth en laat je wanden tot de verbeelding spreken!

Bekijk de kleurkaart (PDF, 358 KB) en laat je muurverf mengen bij onze Verfmengservice.

Kleurkaart Loving Earth

Bekijk ook de andere Woonwerelden

naar boven

Wij gebruiken cookies om het winkelen bij HORNBACH gemakkelijker te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie

x