Verlanglijst 0 Winkelwagen 0

Be Balanced

Gordijnen l HORNBACH

Less is more. Met de woonwereld Be Balanced ga je terug naar de basis! Een minimalistisch interieur met organische vormen en lichte kleurtinten. Maak het binnen tijdloos en kies voor Scandinavische meubelen, subtiele accessoires en geometrische vormen aan de wand.

Leestijd 1 min.

Oase van rust

Scandinavisch als basis voor jouw interieur? Met de woonwereld van Be Balanced vind je de oase van rust die je zoekt! Met lichte pastelkleuren, strakke lijnen en natuurlijke materialen leg jij een goede basis voor een clean maar stijlvol interieur. Combineer keramiek met glas en hout. Voeg grafische details zoals geometrische vormen toe en hang inspirerende vakantiefoto's en posters geclusterd aan de wand. Houten, rechte dressoirs en gestileerde stapeltjes koffietafelboeken maken het tot een smaakvol geheel.

Be Balanced
Duo rolgordijnen l HORNBACH
Alles van Be Balanced hebben? Koop eenvoudig online!
Gordijnen l HORNBACH
Be Balanced

De subtiele kleurtinten van Be Balanced

Creëer op stijlvolle wijze een oase van rust en balans met de kleuren van Be Balanced. Breng de subtiele kleurtinten aan op je wand en maak je interieur fris!

Bekijk de kleurkaart (PDF, 305 KB) en laat je muurverf mengen bij onze Verfmengservice.

Kleurkaart Be Balanced

Bekijk ook de andere Woonwerelden

naar boven

Wij gebruiken cookies om het winkelen bij HORNBACH gemakkelijker te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie

x