0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
Hornbach Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 765 - 78 90 - 00
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 07-07-22 om 18:23 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Advies

Landelijk - Back to Nature

Leestijd 3 min.
Woonwereld Back to Nature HORNBACH

In de lente ga je naar buiten, maar met deze woonwereld ervaar je het buitengevoel gewoon vanuit de woonkamer. Hoe je dat doet? Met gedimde simpele kleuren en natuurlijke texturen. En houd vooral dat rauwe randje. Dat doet de natuur ook.

Het buitengevoel vanuit je woonkamer: daar draait het om bij woonwereld Back to Nature. Hoe je dat doet? Met gedimde simpele kleuren en natuurlijke texturen. En houd vooral dat rauwe randje. Dat doet de natuur ook. De focus ligt op natuurlijke materialen zoals hout, steen, wol, en (nep)bont. Laat kleine details achterwege, deze heb je niet nodig! Creëer liever in plaats daarvan wat extra ruimte.

De kleuren zijn subtiel maar helder. Meer dan grijs, beige en bruin heb je niet nodig. Maar daartussen kun je natuurlijk eindeloos variëren. De natuurlijke uitstraling zie je terug in de decoratie. Accesoires met een rafeltje? Leuk! Hier en daar een asymmetrische vorm? Ook gaaf! Het hoeft niet állemaal tip en top afgewerkt te zijn. Robuust hout, dat past helemaal in het plaatje!

Ontdek jouw favorieten

Wil jij ook zo'n ligstoel? Maak hem zelf met deze handleiding!

Laat je trendkleuren mengen

Klik op de kleuren hieronder en ga direct naar de exacte kleuren die bij Back to Nature horen. Bestel online, of schrijf de kleurcodes op en laat ze mengen bij de HORNBACH Verfmengservice in jouw gewenste hoeveelheid!

Hornbach
1 2 3 4 5 6
Bekijk het hier
1
MORNING SKY

Kleurcode 20.03.02

2
NORDIC OAK

Kleurcode 30.05.02

3
JET BLACK

kleurcode 90.02.06

4
FLINTSTONE

Kleurcode 20.01.04

5
NATURAL STONE

Kleurcode 30.02.06

6
QUIET EARTH

Kleurcode 70.04.01

Over de verfmengservice

Wist je dat wij meer dan 1 miljoen verschillende kleurentinten voor je kunnen maken? Ons verfmengsysteem behoort tot de beste mengsystemen van de internationale markt! En als je onverwacht tóch meer verf nodig hebt? Met de kleurcode bij de hand maken wij ook jaren later nog exact dezelfde kleur voor je. Kom langs in jouw HORNBACH vestiging voor gratis kleurmonsters en deskundig advies! Óf je laat je favoriete kleur gewoon online mengen en thuisbezorgen. Onze kleurwaaiers kun je gewoon digitaal inzien.

Meer over de HORNBACH verfmengservice

HORNBACH - Verfmengservice

Meer inspiratie voor jou

Vind de meest actuele wooninspiratie

naar boven
HORNBACH