0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 02-12-23 om 22:11 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Advies

Woontrend Cocolores

Woontrend Cocolores

Hier wordt het leven in al zijn facetten en kleurigheid gevierd. Deze eclectische stijl is een eerbetoon aan artistiek vakmanschap op wereldniveau. Het symboliseert verlangen naar verre landen en het ontdekken van vreemde culturen.

Volle kleurenkracht vooruit: er is geen twijfel mogelijk, deze interieurstijl zorgt met zijn felle kleuren voor energie! Stralend geel, schitterend blauw, fris groen, gloeiend roze en oranje worden opvallend naast elkaar gezet. En gecombineerd met folkloristische patronen uit de culturen van onze bonte, veelzijdige wereld. Je batterij opladen? Dat kan hier zeker!

Cocolores is een interieurstijl vol beweging en overvloed. Perfect voor ieder die het graag net even anders ziet.

Trendy kleurrijke meubels

De Cocolores inrichting toont lef. Niet alleen banken worden gebruikt als zitplek, maar ook zachte vloerkleden, zitzakken en poefen nodigen hiertoe uit. Welke keuze maak je? Zelfgemaakte of toch liever kant-en-klare meubels? Jij bepaalt zelf wat er in jouw kamer het beste past. Bij de keuze voor deze stijl is in ieder geval één ding duidelijk: jij durft!

Zelfgemaakte meubels. Net zo uniek als jij!

Ben jij bekend met al onze services? We bieden er veel, zoals hulp bij veel van jouw werkzaamheden binnenshuis. Ook helpen we je graag in onze Zagerij en Lijstenmakerij.

Kleurrijke meubels komen extra mooi uit op een zwart-witte vloer. Probeer maar!

Patronen & materialen combineren

Culturele invloeden van over de hele wereld zijn zichtbaar. Traditionele patronen worden met elkaar gecombineerd en uitgewerkt tot een nieuw, fleurig geheel. Zwart-witte tapijtmotieven met etnische elementen zorgen voor een traditionele en natuurlijke uitstraling. Grote geometrische patronen zijn kleurrijk of uitgevoerd in zwart-wit.

Traditionele technieken als intarsia (inlegwerk in hout) en waxprints worden weer modern door de kleuren. Ambachtelijke elementen uit andere culturen als dromenvangers of macramé wandkleden en andere op reizen geïnspireerde decoratiestukken worden gecombineerd met popcultuur en grafische elementen. Alle combinaties zijn mogelijk. Gekleurd gelakt hout, gevlochten, geweven en katoenen decoraties met prints verfraaien je kamer. Ook afbeeldingen met grafische prints, klassiek moderne, popart en hedendaagse wereldse kunstromingen horen hier thuis.

Muren maken de ruimte.
Woontrend Cocolores | HORNBACH

Door de levendige kleuren krijg je zin om het leven te vieren. Mediterraan blauw concurreert met signaalrood. Zwart en wit zorgen voor grafische contrasten. En het huistextiel zoals kussen, plaids, vloerkleden en gordijnen leent zich perfect voor een bonte combi aan materialen. Fleur je huis op met kleurrijke eyecatchers van katoen met fluweel, zijde, pluche en/of sisal. Elk materiaal heeft zijn eigen charme. En juist de mix van materialen zorgt voor net dat beetje extra. Combineer wat je leuk vindt. Goed of fout bestaat niet. Hier draait alles om levendigheid en kleur. Leef je uit!

Hoe groot je project ook is, je begint altijd klein.
Inspiratie Woontrend Cocolores | HORNBACH

Colorblocking op de muur

Ooit deed colorblocking zijn intrede in de mode. Nu is het tijd om het aan te brengen op de muur. Met colorblocking worden kleuren gecombineerd die op het eerste gezicht niet bij elkaar passen. Maar ze worden wel in "blokken ingedeeld", want ze hoeven niet altijd de hele muur in beslag te nemen. Deze felle kleuren doen het ook heel goed als ze op een klein deel van je muur worden aangebracht.

Zorg ervoor dat je de kleurvlakken duidelijk van elkaar scheidt. Kleurige vierkanten bij elkaar of een klassiek strepenpatroon, afgezet met wit. Vooral wit als tegenpool laat de schitterende kleurschakeringen stralen. Het resultaat? Een contrastrijke, grafische ruimte die zorgt voor een goed humeur.

En nu jij. Welke kleuren brengen jouw muur tot leven?

Tip van onze interieurstylist: sta je nou in een vestiging en twijfel je bij het kiezen van de kleuren of ze bij elkaar passen? Combineer kleuren die in het schap op dezelfde horizontale rij worden weergegeven of kies verschillende tonen uit dezelfde kleurstaal. Hierbij mag je kleuren overslaan. Op deze manier zit je nooit verkeerd.

Kleurenwand . HORNBACH

Hulp nodig bij het leggen van jouw nieuwe vloer of bij het behangen? Lees meer over onze Montageservice.

Cocolores: kleuren laten mengen

Bekijk onderstaande kleurenkaart en zoek jouw favoriete kleuren uit. Noteer de kleurnummers en laat ze in de benodigde hoeveelheden mengen in het Verfmengcentrum. Vragen? Onze collega’s van het Verfmengcentrum geven graag advies. Ook online!

Cocolores kleuren laten mengen . HORNBACH

Projecten die ook interessant kunnen zijn

naar boven