0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 27-01-23 om 06:29 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Kleurenwaaiers


6 resultaten
Top-artikel
RAL kleurenwaaier classic
Doccia
(39)
7,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
NCS Index 2050 kleurenwaaier
Hornbach
166,49 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
MODULAN Kleurenwaaier
Modulan
(1)
24,95 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenReserveren & afhalen
HORNBACH Beitsen kleurenwaaier
Hornbach
(1)
65,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
U hebt 6 van 6 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Kleurenwaaiers

Kleurenwaaier kopen bij HORNBACH

Kleurenwaaier verhuurservice . HORNBACH

Een kleurenwaaier kan een zeer handige tool zijn om te bekijken welke kleur je wilt gebruiken. Met een kleurenwaaier zie je verschillende kleurentinten en codes. Je kan het zo gek niet bedenken of de kleur hangt aan de kleurenwaaier. Een kleurenwaaier kan ook erg handig zijn om een extra kleur uit te kiezen. Zo kan je bijvoorbeeld 2 kleuren op een muur verven en weet je zeker dat deze kleuren bij elkaar passen. Ook is een kleurenwaaier ideaal om te zien of een verfkleur past bij bijvoorbeeld je net gekochte nieuwe bank of laminaat. Zo voorkom je een verkeerde kleurkeuze, en kan je dit veel tijd besparen. Met een kleurenwaaier kan je goed zien hoe het licht valt op een kleur. Je kan de kleurenwaaier thuis tegen de muur aan hangen en zien hoe de kleur uitkomt. HORNBACH biedt op al haar producten, en dus ook op kleurenwaaiers, de laagste prijsgarantie. Je weet dus zeker dat je goedkoper uit bent dan bij onze concurrenten.

Hoe gebruik ik een kleurenwaaier?

Je kan een kleurenwaaier gebruiken zoals jij het wilt. Zie je gelijk een kleur die eruit springt voor je, dan zou het kunnen dat je je kleur gelijk gevonden hebt. Vaak wordt er eerst gekozen voor een algemene kleur. Houd je bijvoorbeeld erg van blauw of rood? Dan kan je de rest van de kleuren wegfilteren. Als je je algemene kleur gekozen hebt dan kan je hier dieper op ingaan. Ben je op zoek naar een donkere kleur? Of wil je liever lichter? Welke tint van de kleurenwaaier spreekt je het meest aan? Dit zijn allemaal vragen die je aan jezelf kan stellen. Als je vervolgens de juiste kleur hebt gevonden in de kleurenwaaier, dan kan je gaan beginnen met het combineren. Welke andere tint staat er mooi bij? Past de kleur bij je interieur? Als je een antwoord gevonden hebt op deze vragen en de antwoorden zijn positief, dan heb je de juiste kleur gevonden. Gefeliciteerd! Wil je gelijk aan de slag? Kijk dan ook eens bij onze schildersbenodigdheden.

Kleurenwaaier huren?

Met de verhuur van kleurenwaaiers bij HORNBACH kun je in jouw HORNBACH vestiging het gehele spectrum aan kleuren lenen. Bekijk hier onze kleurenwaaierverhuur service!

De beste kleurenwaaier bestel je eenvoudig online

Wil je je kleurenwaaier zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven