0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 04-10-23 om 14:58 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Structuurverf


8 resultaten(11 varianten)
MODULAN 5002 Structuurverf korrelgrootte 0,5 mm 7,5 kg
Modulan
(4)
21,75 € * / Stuks
(2,90 € * / kg)
Online bestellenReserveren & afhalen
MODULAN 5003 Rollputz korrelgrootte 1,0 mm 7,5 kg
Modulan
(2)
20,75 € * / Stuks
(2,77 € * / kg)
Online bestellenReserveren & afhalen
MODULAN 5000 Rapidputz korrelgrootte 1,0 mm 7,5 kg
2 varianten
Modulan
(1)
21,95 € * / Stuks
(2,93 € * / kg)
Online bestellenReserveren & afhalen
Handleiding
Structuureffectverf verwerken

Structuureffectverf verwerken

Zijn witte muren te saai voor jou? Doe er dan iets aan: een zuidelijke sfeer met een mediterrane flair of een moderne, koele betonlook - gewoon oprollen en ontwerpen.

ALABASTINE Structuurverf sneldrogend extra fijn wit 5 l
Alabastine
(1)
38,79 € * / Stuks
(7,76 € * / l)
Online bestellenReserveren & afhalen
MODULAN 5000 Rapidputz korrelgrootte 0,5 mm 7,5 kg
2 varianten
Modulan
23,95 € * / Stuks
(3,19 € * / kg)
Online bestellenReserveren & afhalen
STYLECOLOR Structuurpleister wit 10 kg
StyleColor
(2)
44,49 € * / Stuks
(4,45 € * / kg)
Online bestellenReserveren & afhalen
STYLECOLOR Effectpleister wit 5 kg
2 varianten
StyleColor
(1)
33,95 € * / Stuks
(6,79 € * / kg)
Online bestellenReserveren & afhalen
ALABASTINE Structuurverf 3in1 extra fijn wit 5 l
Alabastine
55,69 € * / Stuks
(11,14 € * / l)
Online bestellenniet reserveerbaar
Je hebt 8 van 8 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Structuurverf

Populaire filters in het assortiment Structuurverf

Structuurverf kopen bij HORNBACH?

Structuureffectverf verwerken | HORNBACH!

Structuurverf is de beste manier om je muur snel een interessante uitstraling te geven. Met deze verf kan je het oppervlak van je muur een soort 3D-effect geven. Daarmee wordt je muur een stuk leuker, en door creatief met een kwast of roller te werken krijg je een unieke sfeer in huis. HORNBACH levert structuurverf in elke mogelijke kleuren voor een onverslaanbare prijs.

Wat is structuurverf?

Structuurverf is een normale latex muurverf, waarvoor je zelf de kleur kunt kiezen. Maar deze verf heeft een extra ingrediënt: zandkorrels in verschillende korrelgrootten. Het zand wordt helemaal bedekt door de verf, en zorgt voor kleine verhogingen in de gedroogde verflaag. Zo breng je een ruige, gevarieerde wandbedekking, zonder dat je de muur hoeft voor te behandelen. Structuurverf kan worden aangebracht op bijna elke ondergrond, zoals beton, gipsplaat, metselwerk en hout

Hoe werk je met structuurverf?

Je kunt deze verf met verschillende gereedschappen op je muur aanbrengen. Elke tool en techniek levert zijn eigen eindresultaat op.

  • Met een verfroller krijg je een vrij egale laag. Kies voor een schuimroller voor een muur waarin de korrels min of meer gelijk verdeeld zijn. En kies voor een vachtroller voor spannende golven en structuren op je muur. Een behandeling met een speciale structuurrollers kan je wand nóg boeiender maken.
  • Met een kwast kan je de structuurverf naar eigen inzicht op de muur ‘boetseren’. Maak een ambachtelijke freestyle geverfde muur door in lange banen te verven. Of maak patronen, halve cirkels of een rasterwerk voor een fascinerend sfeerbeeld.
  • De echte durfals kunnen ook met een troffel of plakspaan aan de slag gaan. Hiermee breng je de structuurverf op de muur aan zoals een kunstschilder dat op zijn doek doet. Verwacht veel bijzondere overgangen, randen en speelse details, en verwacht geen saaie muur!

De beste structuurverf bestel je eenvoudig online

Wil je je structuurverf zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!
naar boven