Door drukte kan de bezorging langer duren. Winkelen op afspraak is mogelijk. Plan hier je bezoek!

0 Verlanglijst 0 Winkelwagen

Wooninspiratie

De mooiste woontrends, dié vind je bij HORNBACH! Ga voor een frisse start en breng de nieuwste trends in huis. Onze designers en interieurdeskundigen volgen alle ontwikkelingen op de voet. Laat je inspireren en maak je interieur compleet. Welke stijl kies jij?

Woonwerelden voorjaar 2021 | HORNBACH
Benieuwd naar de nieuwste woontrends van voorjaar/zomer 2021? Ontdek de Woonwerelden!

Scandinavisch interieur

Een Scandinavische inrichting heeft lichte kleuren, strakke lijnen en natuurlijke materialen. Het straalt rust en ruimte uit. Houd het eenvoudig en functioneel. De meubels zijn minimalistisch, maar comfortabel. Net zoals de gebruikte woonaccessoires: less is more. Een Scandinavisch kleurenpalet is neutraal, zacht en licht van kleur, met een accentkleur in een van de pasteltinten.

Vloeren kopen? Bestel eenvoudig online!
Scheidingslijn | HORNBACH

Industrieel interieur

Een industriële inrichting heeft de sfeer van een grote, open ruimte met hoge plafonds. Denk aan een schoolgebouw of fabriekshal. Industriële meubels zijn stoer en robuust en vaak gemaakt van rauwe, onafgewerkte materialen. De kleuren in een industrieel interieur zijn meestal zwart, grijs, bruin, donkergroen, met soms een accentkleur.

Binnenverlichting kopen? Bestel eenvoudig online!
Scheidingslijn | HORNBACH

Landelijk interieur

Een landelijke inrichting voelt als thuis. Het is een warm en knus interieur met veel natuurlijke materialen. Landelijke meubels zijn zachte banken en robuuste kasten. Het voelt aan als de rustige sfeer van het platteland. Aan woondecoratie heb je hier geen gebrek! De kleuren in een landelijk interieur zijn rustige, neutrale tinten, vaak in een matte uitvoering.

Woondecoratie kopen? Bestel eenvoudig online!
Scheidingslijn | HORNBACH

Modern interieur

Een moderne inrichting is een eigen stijl en kan soms niet gek genoeg. Vaak heeft een modern interieur strakke lijnen en een functioneel design, met een luxe uitstraling. Moderne meubels zijn over het algemeen strak vormgegeven en bestaan uit design meubels. De decoratie is minimalistisch, waardoor het interieur ruimtelijk lijkt. Een modern interieur kan neutraal van kleur zijn, maar juist ook kleurrijk.

Raamdecoratie kopen? Bestel eenvoudig online!
Scheidingslijn | HORNBACH

Urban Jungle interieur

Een Urban Jungle interieur is een moderne jungle, een jungle in de stad. De basis van Urban Jungle is een botanisch geheel, met veel planten en natuurlijke stoffen. De meubels zijn comfortabel, maar strak. En de kleuren bestaan uit aardetinten, zoals bruin en groen, met soms felgekleurde accenten. Botanische woondecoratie vind je overal! Een Urban Jungle of botanische inrichting straalt rust, maar ook avontuur uit. Ga op reis in je eigen jungle!

Wanddecoratie kopen? Bestel eenvoudig online!
Scheidingslijn | HORNBACH

Retro interieur

Een retro inrichting doet je denken aan de goede oude tijd. Vintage en tweedehands wordt hier gekoesterd. Retro meubels bestaan vaak uit natuurlijke materialen zoals hout, riet en rotan. Retro ademt een bohemian sfeer. Deze woonstijl heeft namelijk vaak mooie vondsten die uit alle culturen komen. Souvenirs en woonaccessoires vertellen een verhaal. Er is vaak een mix van kleuren, net zo gemixt als de rest van het interieur. Doe wat goed voelt!

naar boven

Wij gebruiken cookies om het winkelen bij HORNBACH gemakkelijker te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie

x