0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 06-12-23 om 17:51 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Advies

Woontrend Perfect Day

Woontrend Perfect Day

Hoe zou de perfecte dag eruitzien? Vriendelijk en licht, dát zijn de bouwstenen van Perfect Day. Waan je in basic sferen in je eigen huis, met een interieur dat altijd in evenwicht is. De complete basis voor een perfecte dag – jij zorgt voor de rest!

Ga terug naar de basis met subtiele en lichte kleuren. Perfect Day zorgt voor rust, sereenheid en een goed humeur, waardoor je gelukkig en relaxed kan wonen.

Natuurlijke materialen en strakke vormen komen in dit concept samen tot een inrichting waarin je kan ontspannen en ademen. Nog even je eigen persoonlijke draai eraan geven en in deze omgeving kom je elke dag fijn binnenlopen!

Perfect Day staat voor rustig en bescheiden, maar is tegelijkertijd zeer geschikt om verder te personaliseren. Perfect voor wanneer je thuis diep wilt kunnen uitademen!

Ontdek jouw favorieten

 Basic Perfect Day | HORNBACH
Bekijk de artikelen +
 Basic Perfect Day HORNBACH
Bekijk de artikelen +
 Woontrend Perfect Day | HORNBACH
Bekijk de artikelen +

Laat je trendkleuren mengen

Klik op de kleuren hieronder en ga direct naar de exacte kleuren die bij Perfect Day horen. Bestel online, of schrijf de kleurcodes op en laat ze mengen bij de HORNBACH Verfmengservice in jouw gewenste hoeveelheid!

 Hornbach
+
123456

Over de Verfmengservice

Wist je dat wij meer dan 1 miljoen verschillende kleurentinten voor je kunnen maken? Ons verfmengsysteem behoort tot de beste mengsystemen van de internationale markt! En als je onverwacht tóch meer verf nodig hebt? Met de kleurcode bij de hand maken wij ook jaren later nog exact dezelfde kleur voor je. Kom langs in jouw HORNBACH-vestiging voor gratis kleurmonsters en deskundig advies! Onze kleurwaaiers kun je gewoon digitaal inzien.

Meer inspiratie voor jou

naar boven