0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 07-12-23 om 21:57 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Advies

Woontrend Comfort lounge

Woontrend Comfort lounge

Gezelligheid kent geen tijd. Vinden wij tenminste! Maar met de donkere dagen in het vooruitzicht mag het binnen best een tikkeltje gezelliger. Eigenlijk kun je bij deze Scandinavische woonstijl alle kanten op.

Scandinavisch - Comfort Lounge

Comfort lounge woonwerelden najaar 2022 . HORNBACH

Gezelligheid kent geen tijd. Vinden wij tenminste! Maar met de donkere dagen in het vooruitzicht mag het binnen best een tikkeltje gezelliger.

Eigenlijk kun je bij deze Scandinavische woonstijl alle kanten op. Wissel af met eikenhout, kurk of rotan en combineer het met zachte kleedjes en kussens.

Mix & match, zullen we maar zeggen! De aardse kleuren mengen zich perfect met met alle natuurlijke materialen. Met hier en daar een kamerplant in de ruimte ontspan je hier volledig na een stressvolle dag. Het najaar maakt ruimte voor gezelligheid, rust en comfort!

Ontdek jouw favorieten

 Comfort Lounge woonwerelden najaar 2022 . HORNBACH
Bekijk de artikelen +
 Comfort Lounge woonwerelden najaar 2022 . HORNBACH
Bekijk de artikelen +

Laat je trendkleuren mengen

Klik op de kleuren hieronder en ga direct naar de exacte kleuren die bij het thema Comfort Lounge horen. Bestel online, of schrijf de kleurcodes op en laat ze mengen bij de HORNBACH Verfmengservice in jouw gewenste hoeveelheid!

 Hornbach
+
123456

Projecten die ook interessant kunnen zijn

naar boven