0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 04-12-23 om 03:29 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Advies

Woontrend No Noise

Woontrend No Noise

Deze woontrend is rustig en uitnodigend. Natuurlijke kleuren met koele, lichte en kalmerende eigenschappen zorgen voor balans en helpen je om thuis tot rust te komen. Hier kun je jezelf even terugtrekken van de drukte van de buitenwereld. Aparte werk- en ontspanningszones zijn in tijden van thuiswerken belangrijker dan ooit voor een gezonde balans tussen werk en privé.

Psssst: eindelijk rust. Met een kleurenpalet van zachte blauwe en groene tinten voelt deze woontrend zo licht als een veertje en helder als een rustig meer. Natuurlijke woonelementen van hout, riet of linnen benadrukken het aardse gevoel van de ruimte en maken het tot de perfecte plek om tot rust te komen. Hier kun je echt ontspannen en je helemaal thuis voelen.

No Noise is een woontrend die staat voor lichtheid. Perfect voor iedereen die thuis ontspannen wil ademhalen.

Strak en simpel

Zachte aquakleuren op de muren zorgen voor een rustgevende sfeer. En meubels met strakke vormen dragen bij aan de ingetogen sfeer. Deze minimalistische woontrend is geïnspireerd door de Scandinavische en Japanse interieurstijl. Hier draait alles om minimalisme. Terug naar de essentie, weg van de digitale overdaad en hectiek van alledag. Combineer lichte houtsoorten, matte stenen en gezellige stoffen voor een gevoel van knusheid.

Jij hebt het in handen, maak er iets moois van

Niet alleen de meubels, maar ook de lampen met strakke lijnen en vormen zijn helemaal in. Ze passen perfect in kamers met een eenvoudige Scandinavische stijl. Vooral matte oppervlakken in lichte kleuren zorgen voor een kalme en ontspannende sfeer in de ruimte. Staande lampen met slanke en verfijnde ontwerpen zijn ideaal voor kleinere ruimtes. Ze laten zelfs de kleinste hoekjes van de kamer stralen. Maar ook lampen met ronde, ovale of hoekige vormen passen goed bij deze inrichtingsstijl.

Jij brengt jouw huis in het juiste licht
Woontrend No Noise l HORNBACH

Rust doet wonderen

Lichte, simpele houten vloeren geven een luchtig gevoel aan de ruimte. Ze zijn perfect voor liefhebbers van de Scandinavische woonstijl. Door die relaxte uitstraling lijken kleine kamers groter. Hier kun je lekker je gedachten laten stromen. De vloeren zijn wit, pastel of een beetje vergrijsd, soms met een subtiel patroontje. De oppervlakken zijn meestal mat. Blauw geverfde houten planken geven je het gevoel van een strandhuis.

Less is more bij deze woontrend. De vloeren hebben vooral zachte tinten. Effen, matte vinyl vloeren en laminiaat met een eikenmotief in lichte kleuren creëren een ontspannen sfeer. Ook licht getekende, heldere en een beetje vergrijsde houtsoorten dragen bij aan de rustige meditatieve atmosfeer.

Woontrend No Noise l HORNBACH

Tapijten met wolkenpatronen, golven en water geven het gevoel alsof je door wind en weer worden bewogen. Zelfs in beweging kun je rust vinden. Niet alleen de kleuren zijn zacht, ook de patronen en structuren zijn subtiel: zachte ruiten en vlakke zigzag-patronen. Diverse kleine vloerkleden in ronde en ovale vorm maken het plaatje compleet.

Met kleur kun je de ruimtes indelen en een visuele rust creëren. Je kunt verschillende woonruimtes van elkaar scheiden door diverse kleuren te gebruiken. Bij het kiezen van kleuren moet ook rekening houden met wat je vanuit de ene ruimte naar de andere kunt zien. Helemaal gladgestreken muren met supermatte verf hebben een heel rustgevend kleureffect. Het wordt dynamischer met muren in ton-sur-ton stijl. Maar zelfs hier brengt de matblauwe kleur rust.

Dit meditatieve kleurenpalet van lichte aquatinten is bedoeld om te ontspannen. In kamers met deze kleuren kunnen jouw gedachten vrij stromen en kom je helemaal tot rust. Decoratie gemaakt van bamboe vormt een warm tegenwicht voor de koele blauw-groene tinten. Deze wereld is minimalistisch. Terug naar de essentie is fijn in deze drukke wereld van digitale overbelasting. Ondanks de luchtigheid heeft deze wereld ook een stevige basis. Matte stenen, lichte houtsoorten en warme stoffen geven een gevoel van geborgenheid.

Woontrend No Noise l HORNBACH

Meng je favoriete kleuren

Bekijk de kleurenkaart en kies je favoriete kleuren uit. Noteer de kleurnummers en -namen en laat ze mengen in het Verfmengcentrum in de benodigde hoeveelheid. Vragen? Onze collega's van het Verfmengcentrum helpen je graag!

wohntrend no noise farbkarte
naar boven