0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
Hornbach Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 765 - 78 90 - 00
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 07-07-22 om 19:35 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Advies

Scandinavisch - Happy Hours

Leestijd 3 min.
Woonwereld Happy Hours HORNBACH

Stel je eens voor: een woning vol met kleur. Daar word je toch vrolijk van! Geniet van alle kleuren van de regenboog, maar dan een tikkeltje lichter en zachter. Pasteltinten, yes! Daar draait het om bij woonwereld Happy Hours. Wat moet het heerlijk zijn om met deze vrolijke, lichte en zachte tinten de dag te beginnen!

Stel je eens voor: een woning vol met kleur. Daar word je toch vrolijk van! Óf je wordt knettergek. Maar daar hebben we bij woonwereld Happy Hours iets op bedacht. Geniet van alle kleuren van de regenboog, maar dan een tikkeltje lichter en zachter. Pasteltinten, yes! Wat moet het heerlijk zijn om met lichte, zachte tinten de dag te beginnen!

De vormen zijn simpel en een tikkeltje minimalistisch. Op z'n Scandinavisch. Gewoon niet teveel poespas. Tóch brengen de speelse accessoires hier wat leven in de brouwerij! Juist deze duidelijke contrasten maken deze interieurstijl interessant. De zachte dynamiek zorgt voor het gevoel van vrijheid en vrolijkheid. Bij deze Scandinavische inrichting kom je direct in een positieve sfeer terecht!

Ontdek jouw favorieten

Laat je trendkleuren mengen

Klik op de kleuren hieronder en ga direct naar de exacte kleuren die bij Happy Hours horen. Bestel online, of schrijf de kleurcodes op en laat ze mengen bij de HORNBACH Verfmengservice in jouw gewenste hoeveelheid!

Hornbach
1 2 3 4 5 6
Bekijk het hier
1
MINT DELIGHT

Kleurcode 40.18.02

2
CHERRY BLOSSOM

Kleurcode 05.07.02

3
NEON PEACH

Kleurcode 40.06.03

4
SKY BLUE

Kleurcode 50.15.02

5
LIME GREEN

Kleurcode 60.22.05

6
PINK FLASH

Kleurcode 50.08.05

Over de verfmengservice

Wist je dat wij meer dan 1 miljoen verschillende kleurentinten voor je kunnen maken? Ons verfmengsysteem behoort tot de beste mengsystemen van de internationale markt! En als je onverwacht tóch meer verf nodig hebt? Met de kleurcode bij de hand maken wij ook jaren later nog exact dezelfde kleur voor je. Kom langs in jouw HORNBACH vestiging voor gratis kleurmonsters en deskundig advies! Óf je laat je favoriete kleur gewoon online mengen en thuisbezorgen. Onze kleurwaaiers kun je gewoon digitaal inzien.

Meer over de HORNBACH verfmengservice

HORNBACH - Verfmengservice

Meer inspiratie voor jou

Vind de meest actuele wooninspiratie

naar boven
HORNBACH