0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
Hornbach Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 765 - 78 90 - 00
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 25-06-22 om 00:51 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Advies

Ooni - het merk voor pizzaovens

Leestijd 4 min.
Ooni pizzaoven | HORNBACH

De warmte komt je tegemoet. De geur van gesmolten kaas is overweldigend. Je hoeft niet lang te wachten. Dankzij de pizzaoven van Ooni is je pizza in 60 seconden klaar! Eetsmakelijk!

Pizzaovens van Ooni

Ooni staat voor de beste, betaalbare en lichtgewicht outdoor pizzaovens voor thuis! De Ooni pizzaovens verwarmen in 15 minuten op tot meer dan 500°C. Jouw pizza is klaar in slechts 60 seconden! De Ooni pizzaovens hebben inklapbare pootjes. Dat maakt niet alleen het transport eenvoudiger, maar ook de opslag!

‘s Werelds nummer 1 in pizzaovens!

Draagbare pizzaovens

Als het feestje niet naar de pizzaoven komt, komt de pizzaoven wel naar het feestje. Ooni heeft pizzaovens die draagbaar zijn. De Ooni Koda 12 weegt bijvoorbeeld minder dan 10 kilogram. Natuurlijk zijn er ook bijpassende, waterdichte draagtassen met verstelbare draagriemen.

Hout- en gasgestookte pizzaovens van Ooni

Bij Ooni vind je zowel hout- als gasgestookte pizzaovens, óf zelfs beide! Jij kiest dus of je voor die typische houtvuursmaak wilt gaan, of liever hetzelfde resultaat wilt met een pizzaoven op gas.

Pizzaovens op gas

De Ooni Koda 12 is een pizzaoven op gas. Het opbouwen is eenvoudig: haal de Ooni pizzaoven uit de verpakking, sluit hem aan op de propaangasfles en het feest kan beginnen. 15 minuten later heeft de pizzaoven een temperatuur van 500°C bereikt.

De Ooni Koda 12 heeft een warmteregelaar. Je kunt de temperatuur van je pizzaoven dus altijd regelen. Zo kun je niet alleen je pizza in 60 seconden bakken. Met de juiste toebehoren kun je ook vis, steaks en groenten grillen. Daarnaast weegt de Koda 12 nog geen 10 kg!

OONI Pizzaoven Koda 12

OONI Pizzaoven Koda 12, gas 30 mB, RVS zilverzwart 39x62x29 cm
OONI Pizzaoven Koda 12, gas 30 mB, RVS zilverzwart 39x62x29 cm
Artikel Rating (1)
309,00 € / Stuks

Multi-brandstof pizzaovens

Naast de pizzaovens die enkel op gas werken heeft Ooni ook multibrandstof pizzaoven. Hierdoor krijg je meer flexibiliteit, aangezien je je pizzaoven met hout, houtskool of gas kunt gebruiken.

De Ooni Karu 12 is er zo eentje. Deze pizzaoven heeft een speciaal ontwikkelde brandstofschaal om de luchttoevoer te maximaliseren. Voor de perfecte vlamvorming en een authentieke houtovensmaak. De behuizing, binnenkant en sokkel zijn gemaakt van duurzaam geborsteld roestvrij staal. Voor werking op gas heb je daarnaast een Ooni opzetstuk voor de gasbrander nodig.

In slechts 15 minuten bereikt je Ooni Karu 12 een temperatuur van 500°C. Door de regelbare luchtcirculatie kun je voor het garen ook lagere temperaturen instellen

Ooni toebehoren

Wat is een pizzaoven zonder bijbehorende pizzaschep? Of pizzasnijder? Ooni heeft naast pizzaovens ook bijpassende toebehoren. Er zijn pizzascheppen in verschillende maten, die in alle Ooni pizzaovens passen. De greep is gemaakt van nylon en het platte design zorgt ervoor dat de Ooni pizzaschep licht en duurzaam is.

Heb je op je terras nog geen goed plekje gevonden voor een pizzaoven? Ga dan voor een Ooni moduletafel.

Met een moduletafel heb je niet alleen plek voor je Ooni pizzaoven, maar dankzij de twee in hoogte verstelbare legplanken en haken ook genoeg plaats voor toebehoren.

De tafel bestaat uit gepoedercoat carbonstaal en is daardoor duurzaam en weerbestendig. Om ervoor te zorgen dat je tijdens het pizzabakken flexibel blijft, heeft de moduletafel wieltjes met vastzetremmen.

Projecten die ook interessant kunnen zijn

naar boven
HORNBACH