0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
Hornbach Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 765 - 78 90 - 00
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 14-08-22 om 02:42 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Advies

Tenneker – het merk voor barbecues

Leestijd 6 min.
Tenneker het merk voor barbecues . HORNBACH

Tenneker staat voor kwaliteit. Vind jouw houtskool- of gasbarbecues inclusief accessoires tegen de beste prijs! Ontdek wat Tenneker uniek maakt. en waarom deze BBQ's niet mogen ontbreken in jouw arsenaal.

Tenneker - de perfecte BBQ.

Als je Tenneker gewend bent, wil je nooit meer anders.

Samen barbecueën is meer dan samen eten. Rond de BBQ vier je het leven. Vier jouw zomerse vrijheid, met vrienden, familie en iedereen die van écht goed eten houdt!

Waarom je voor Tenneker moet gaan? Dat is simpel:

  • Robuuste BBQ's, stuk voor stuk uitgerust met de beste techniek en altijd flexibel in gebruik.
  • Vervaardigd uit de hoogste kwaliteit materialen.
  • Alle modellen zijn uitvoerig getest op veiligheid.
  • 10 jaar garantie* op Tenneker BBQ's

Laat je hart sneller kloppen. Zet je smaakpapillen aan het werk. Met Tenneker staat niets jouw perfecte biefstuk in de weg.

Houtskool BBQ's van Tenneker

Brandend houtvuur en gloeiende kolen - voor fans van traditioneel houtskool is spelen met vuur een absolute must. Het échte barbecueën!

  • De Tenneker houtskoolbarbecues kunnen overal in korte tijd worden opgezet.
  • De stalen grillroosters maken de houtskoolbarbecues onverslaanbaar duurzaam.
  • De juiste temperatuur is belangrijk wanneer je gaat barbecueën met houtskool - pas wanneer de kolen wit zijn, kan je beginnen.

Tenneker het merk . Houtskool BBQ . HORNBACH

Tip: snel verhitten

Gebruik Tenneker eco-ontstekingswol om je BBQ snel te verhitten. De combinatie met was maakt de houtwol de ideale aansteker voor de BBQ met een extra lange brandtijd van ca. 10 minuten.

Gas BBQ's van Tenneker

Barbecueën zonder poespas. De praktische grillmaster zweert bij een gasbarbecue! Ze zijn direct klaar voor gebruik, eenvoudig te reinigen en bieden veel manieren om vlees en groenten te bereiden.

Niet alleen ideaal voor vlees, maar ook vis en zelfs wokgerechten kunnen makkelijk en snel worden klaargemaakt.

Tenneker het merk . Gas BBQ . HORNBACH
Alle Tenneker-gasbarbecues zijn voorzien van gietijzeren roosters en zijn daarom duurzaam en makkelijk te reinigen.

Een handige temperatuuraanduiding, extra zijbranders en warmhoudroosters maken Tenneker gasbarbecues perfect voor grote feesten. Gasfles aansluiten, opwarmen en direct beginnen met barbecueën! Het kan nauwelijks eenvoudiger.

Tip voor ideale bereidingstijd

Als vuistregel voor de optimale bereidingstijd van vlees geldt: per centimeter dikte moet het vlees aan elke kant 1 tot 2 minuten worden gegrild. Worsten zijn na ongeveer 5 minuten klaar.

Tenneker Carbon

Tenneker Carbon Gas BBQ's zijn de nieuwste serie van Tenneker! Deze barbecues hebben een eenvoudig en tijdloos ontwerp, zonder op kwaliteit in te leveren. Veiligheid is gegarandeerd door hoogwaardige materialen. Ontdek hieronder wat deze serie je te bieden heeft!

De kwaliteitskenmerken van Carbon gas BBQ's

Tenneker HALO

De Tenneker HALO serie zorgt met een nieuw aantrekkelijk design en innovatieve functies voor meesterlijk BBQ-plezier! Met de 4 HALO BBQ's tilt Tenneker jouw stuk vlees naar een compleet nieuw niveau.

De kwaliteitskenmerken van HALO gas BBQ's

BBQ accessoires van Tenneker

Heb je een passie voor barbecueën? dan mogen de beste accessoires niet ontbreken!

Verschillende inzetstukken

Het innovatieve grillroostersysteem van Tenneker zorgt voor meer flexibiliteit en meer variatie bij het grillen. Tenneker is trouw aan het motto: je kunt alles grillen, echt álles! Zo bieden bijvoorbeeld de pizzasteen, kookplaat en paella-pan volledig nieuwe mogelijkheden.

Geschikt voor alle gasbarbecues uit de HALO- en Carbon-serie en voor de Eclipse houtskoolbarbecue.

BBQ accessoires van Tenneker

Met het kwalitatieve barbecuegereedschap van Tenneker neem je geen halve maatregelen. De Tenneker uitrusting is praktisch, modern en van hoge kwaliteit: van mooi barbecuebestek tot bijpassende beschermhoes voor je nieuwe barbecue - hier vind je alles wat je nodig hebt om je volgende barbecue-avond perfect te maken.

Aanbevolen door HORNBACH

TENNEKER Gasbarbecue Halo TG 5brander met zij- en achterbrander
TENNEKER Gasbarbecue Halo TG 5brander met zij- en achterbrander
Artikel Rating (8)
1199,00 € / Stuks

Tenneker garantie

Om ervoor te zorgen dat je lang van je barbecue kunt genieten, zijn Tenneker houtskoolbarbecues gemaakt van roestvrij staal en hebben ze een sterk grillrooster.

Bij gasbarbecues maken de met porselein beklede gietijzeren roosters het reinigen eenvoudig. Niets is vervelender dan een barbecue die na 2 tot 5 jaar de geest geeft.

Met Tenneker kan dit niet gebeuren!

Wij geven 10 jaar garantie* op alle hout- en gasbarbecues. Hand erop!

*De garantie geldt uitsluitend voor fabricage- of materiaalfouten evenals het doorroesten van de deksel en de vuurschaal.

Projecten die ook interessant kunnen zijn:

naar boven
HORNBACH