0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 24-02-24 om 17:16 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Advies

Woontrend Botanical Beauty

Woontrend Botanical Beauty

We gaan terug naar de ‘roots‘. Letterlijk. Woonwereld Botanical Beauty gebruikt planten als stijlvolle decoratie: in potten, als print op het behang en als basistint in je interieur. Maak van jou woning groene oase!

Bij Botanical Beauty mag het wat robuuster. Levendige planten groeien er wild op los. Daar tegenover staan stoere grijze tinten van harde materialen. Een mix tussen industriele streigerbuizen, ruw (steiger)hout en véél planten. Saai is anders!

De planten komen overal terug. Van de grond tot het plafond, en alles daartussenin! Door veel lichtinval bevind je je niet in een donkere jungle, maar in ware botanische tuin. Óók in behang en textiel komen planten royaal terug: in prints, foto’s of zelfs in kunstgras. De kleuren daaromheen zijn tinten van, je raadt het al… groen! De gedempte kleuren laten je volledig relaxen.

En de meubels? Die maak je gewoon zelf van steigerhout en steigerbuizen! Botanical Beauty laat jouw dag vol energie beginnen!

Ontdek jouw favorieten

 Woonwereld Botanical Beauty HORNBACH
Bekijk de artikelen +
 Woontrend Botanical Beauty HORNBACH
Bekijk de artikelen +

Zelf deze loungeset maken? Bekijk de handleiding hier!

 Woontrend Botanical Beauty HORNBACH
Bekijk de artikelen +
 Woontrend Botanical Beauty HORNBACH
Bekijk de artikelen +

Laat je trendkleuren mengen

Klik op de kleuren hieronder en ga direct naar de exacte kleuren die bij Botanical Beauty horen. Bestel online, of schrijf de kleurcodes op en laat ze mengen bij de HORNBACH Verfmengservice in jouw gewenste hoeveelheid!

 Hornbach
+
123456

Over de Verfmengservice

Wist je dat wij meer dan 1 miljoen verschillende kleurentinten voor je kunnen maken? Ons verfmengsysteem behoort tot de beste mengsystemen van de internationale markt! En als je onverwacht tóch meer verf nodig hebt? Met de kleurcode bij de hand maken wij ook jaren later nog exact dezelfde kleur voor je. Kom langs in jouw HORNBACH-vestiging voor gratis kleurmonsters en deskundig advies! Onze kleurwaaiers kun je gewoon digitaal inzien.

naar boven