0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
24-12-2023 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 10-12-23 om 08:18 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Advies

Woontrend It‘s Crazy

Woontrend It‘s Crazy

Minder is niet altijd meer. Bij de inrichtingsstijl ‘It‘s Crazy‘ kan het nooit genoeg zijn van alles. Levendige kleuren worden vrolijk met elkaar gecombineerd. Hoe meer planten, glanzende fluwelen banken en kussens, gekleurde vazen en metalen accessoires je gebruikt, hoe weelderiger en tropischer de sfeer wordt.

Alles is verlicht: Opvallende kleuren stralen hier vanuit elke hoek en vormen de kern van deze interieurstijl. Glanzende fluwelen kussens, diepgroene planten in felgekleurde potten, gekleurde vachten of volledige muren in magenta of smaragdgroen: al deze materialen en tinten zorgen samen voor een krachtige sfeer vol levendigheid.

It's Crazy is een energieke interieurstijl. Perfect voor iedereen voor wie thuis de plek is om op te laden.

Een jungle gevoel binnen vier muren

Creëer je eigen palmentuin of woonjungle waar je kunt ontsnappen aan de realiteit en je creativiteit de vrije loop kunt laten. Ga voor grote exotische planten met weelderige bloemen in felgekleurde potten, op stoffen en aan de muren. De intense kleuren en fantasierijke decors brengen je in een andere wereld. Schitterende stoffen, accessoires met een gouden glans, dierenprints, gekleurde vachten en glanzende lakoppervlakken vormen deze weelderige en kleurrijke woonwereld. De overvloed van de natuur wordt gevierd. Zelfs vloerkleden in vrije vormen en in blad- en bloemmotieven komen hier mooi tot uiting. Ze benadrukken de diversiteit van dit thema.

Net zoals jij meegroeit met jouw projecten, groeien jouw planten ook mee.
Woontrend It's Crazy l HORNBACH

De prints op het behang en de stoffen zien er een beetje surrealistisch uit, maar op een coole manier. Het is een mix van geometrische vormen, prachtig geschilderde bloemen, tropische bladeren en exotische dieren. Je zult hier blauwe bladeren vinden en groene olifanten met luipaardprint en supergrote bloemen. Het zijn kunstwerken die je fantasie prikkelen.

Kleur in elke hoek

Donkere en rijke kleuren geven een chique uitstraling aan de kamers. Wie zegt dat plafonds altijd wit moeten zijn? Schilder het plafond in dezelfde kleur als de muren en je zult zien hoe het naadloos opgaat in de ruimte. Kies het liefst een kleur die je al elders in de kamer hebt gebruikt, bijvoorbeeld op de muren, in het textiel of op een meubelstuk. Als het plafond, de muren, deuren, plinten en drempels dezelfde kleur hebben wordt het veel meer een geheel. Hierdoor lijken zelfs intens gekleurde kamers rustiger.

Niet alleen op de muur, maar ook op de vloer kan geëxperimenteerd worden. Hout- en steenoppervlakken stralen met sterke, soms onnatuurlijke kleuren. En vinyl en PVC? Die kunnen eruitzien als terrazzo, met rode stippen, patronen of zelfs een geweven structuur!

Ook de vormgeving van de tegel is bij deze woontrend bijzonder opvallend en expressief. Je vindt hier marmeroptieken in zwart-wit of groen, mozaïektegels met een glinsterende metallic glans en tegels met gedurfde patronen die de vloer naar de voorgrond halen. Dus laat je creativiteit de vrije loop en geef jouw huis een levendige en kleurrijke boost!

Woontrend It's Crazy l HORNBACH

Laat je huis stralen

Met te gekke lampen geef je 't net dat beetje extra. Deze woontrend straalt onder andere door het gebruik van gekleurd rookglas. Die lampen met geslepen en gekleurde glazen kappen geven de ruimte overdag al een chique uitstraling. En als 't avond wordt, toveren ze reflecties op de muren die het hele interieur een unieke sfeer geven. Ook materialen zoals messing, fluweel, gekleurd marmer, franjes of zijdezachte stoffen maken deel uit van deze gave woontrend.

Ook in de raamdecoratie zie je glanzende materialen terugkomen. Vooral in donker ingerichte kamers springen messing gordijnroedes of aluminiumjaloezieën met een gouden glans er echt uit. En wat dacht je van plisségordijnen met subtiele glanzende bladpatronen, of jaloezieën in een donkere kleur, en trendy rolgordijnen van glanzend fluweel? Die geven jouw interieur een elegante en extravagante touch. Het licht dat naar binnen valt, zorgt voor speelse reflecties.

En vergeet de spiegels niet! Combineer ze met schilderijen en maak zo een muurdecoratie met een bijzonder effect. De kunstwerken variëren van expressieve portretten van vrouwen en schilderkunst tot afbeeldingen van pauwen met gouden veren en andere exotische vogels. Maar ook weelderige bloemen en kleurrijke, moderne dierenportretten kunnen een plekje krijgen aan de muur. En met metaalkleurige lijsten en zonnespiegels zorg je voor een vleugje goud, dat bij het licht ook nog eens mooi weerkaatst.

Woontrend It's Crazy l HORNBACH

Laat kleuren mixen

Kijk naar de kleurenkaart en kies je favoriete kleuren uit. Noteer de kleurnummers en -aanduidingen en laat ze in de benodigde hoeveelheid mengen bij het Verfmengcentrum. Vragen? Onze collega's van de Verfmengservice adviseren je graag!

wohntrend its crazy farbkarte

Projecten die ook interessant kunnen zijn

naar boven