0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
Hornbach Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 765 - 78 90 - 00
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 30-09-22 om 14:33 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Van je huis een thuis maken. Dat kan als je je eigen stijl volgt. Het uitgebreide kastenassortiment van Buildify stelt je in staat om je eigen keuze te maken, van modern tot klassiek, van eigentijds tot tijdloos. Daarnaast kun je de kast indelen zoals jij wilt, van vloer tot plafond, van muur tot muur. Met Buildify kasten op maat ben je verzekerd dat je een exclusieve kast in huis haalt die altijd matcht met je woonruimte. Of dat nu om een slaapkamer, keuken, woonkamer, bijkeuken of zolder gaat. Buildify biedt ruime keus in het assortiment. Mooi op maat gemaakt, elke ruimte volledig benut en tot in detail afgewerkt.

Je kunt gebruik maken van een inmeet- en Montageservice. De kast wordt altijd thuisbezorgd. Dat is nog eens kiezen voor gemak!

Buildify . Zelf je eigen kastindeling ontwerpen . HORNBACH

Je eigen kastindeling

Achter een schuifdeur zijn de indelings-varianten haast eindeloos. Kies voor meerdere legplanken, laden en dubbele hanggedeeltes om de ruimte optimaal te benutten. Een Buildify-inloopkast is een betaalbare en aantrekkelijke oplossing voor het opbergen van je garderobe.

Lees meer over kastindeling

Buildify . Deuren in jouw stijl . HORNBACH

Deuren in jouw stijl

Je kunt kiezen uit 3 verschillende soorten deuren: omlijste deuren, paneeldeuren of solide deuren. Voor een schuine wand moet je gebruik maken van omlijste deuren of paneeldeuren. Bekijk de verschillende deuren op deze pagina en ontdek eenvoudig je favoriete stijl!

Lees meer over de soorten deuren

Stap 1: Meet je ruimte op

Meet de ruimte op waar de kast moet komen. Hiervoor kun je eventueel ook gebruik maken van de inmeetservice van onze Montageservice.

Stap 2: Configureer je kast

Met onderstaande configurator ontwerp je een kast zoals jij ‘m wilt. Nadat je het soort kast heb gekozen, ben je vrij om het volgende samen te stellen:

  • Maatvoering: hoogte, breedte, diepte
  • Ombouw: panelen boven, onder of aan de zijkant
  • Schuifdeuren: o.a. soort, kleur, aantal, omlijsting, softclose
  • Lay-out: aantal modules, planken, achterwanden
  • Kleur en dikte van wanden, panelen, planken
  • Interieuronderden: lades, garderobestang, schap
  • Extra opties: ledstrip

Stap 3: Breng je offerte naar de vestiging

Is jouw kast helemaal ontworpen? E-mail de offerte naar jezelf vanuit de configurator, en neem hem mee naar jouw dichtstbijzijnde vestiging! Onze vakmensen gaan voor je aan de slag en kunnen je waar nodig extra informatie geven.

Kun jij nog wel wat hulp gebruiken voor het ontwerpen van jouw kast? Plan een videogesprek in voor persoonlijk advies!

Aan de slag!

Soorten deuren

Je kunt kiezen uit 3 verschillende soorten deuren: omlijste deuren, paneeldeuren of solide deuren. Voor een schuine wand moet je gebruik maken van omlijste deuren of paneeldeuren.

Omlijste deuren

Met Buildify kun je een schuifdeurkast maken met deuren waarvan je zelf de kleurencombinatie kiest. Hierbij heb je keuze uit diverse hout- en unikleuren (zie pagina 6 van de brochure (PDF, 2.801 KB) voor het complete overzicht). Tevens zijn er spiegel- en glasdeuren te kiezen. Om de deur wordt een profiel geplaatst, die ook als een greeplijst fungeert. Dit profiel, ook wel omlijsting genoemd, is beschikbaar in diverse vormen en kleuren. De Buildify schuifdeuren worden speciaal voor jou op maat gemaakt in jouw gewenste maatvoering van vloer tot plafond en van muur tot muur. Een kast onder een schuin dak behoort eveneens tot de mogelijkheden. De maximale inbouwhoogte is 279 cm met een maximale deurbreedte van 102 cm.

Omlijste deuren Basis

Zoek je meer eenvoud of wil je geen keuzestress, dan kun je kiezen voor het profiel Basis in de kleur naturel. Dit profiel is gemakkelijk te combineren met 5 deurvulling kleuren: wit, ivoor, aluminium, eiken marne en eiken natuur. De maximale hoogte van deze omlijste basis deuren is 255 cm met een maximale deurbreedte van 102 cm.

Buildify . Omlijste deuren . HORNBACH

Paneeldeuren

De kwalitatief hoogwaardige uitstraling van deze paneeldeuren kenmerkt zich door fraaie frezingen in een moderne of klassieke stijl in een 22 mm dik Hdf paneel. De deuren zijn beschikbaar in een maximale breedte van 102 cm en een maximale hoogte van 279 cm. Er zijn diverse modellen en kleuren te kiezen en ook een spiegel of glas is makkelijk toepasbaar. Modellen, kleuren en grepen zijn te vinden op pagina 9, 10 en 11 van de brochure (PDF, 2.801 KB).

Om de kwaliteit van de hogere schuifdeuren te garanderen, worden alle deurmodellen vanaf 250 cm hoogte standaard voorzien van een stabilisatiestang. Deze wordt na de assemblage bevestigd aan de achterzijde en is na plaatsing desgewenst aan te draaien. Alle handgrepen worden op een vaste hoogtemaat gemonteerd; hartmaatvoering is op 115 cm, berekend vanaf de onderzijde van de deur.

Goed om te weten:

De bovenrail van een schuifdeurkast kan fraai worden weggewerkt door gebruik te maken van een kooflijst. Deze bovenlijst is in dezelfde kleur en materiaal beschikbaar als die van de schuifdeuren. Zo vormt de kast één geheel.

Paneeldeuren klassiek

Klassieke paneeldeuren kennen mooie belijningen die zeer passend kunnen zijn in een jaren ‘30 woningstijl en brengen warmte en sfeer in de ruimte. Door de diversiteit aan kleuren, modellen en handgrepen kun je heel veel richtingen op en zijn de deuren naar eigen wens te ontwerpen. Volg de eenvoudige stappen om jouw ideale kast te creëren.

Paneeldeuren modern

De strakke belijning van de moderne schuifdeuren van Buildify geven net dat ene beetje twist in de ruimte. Kies uit diverse kleuren en grepen en de mooiste creaties komen tot stand.

Solide deuren

Voor een robuuste uitstraling zijn solide deuren, met hun 28mm dikke panelen, dé perfecte deuren met een fijne vlakke afwerking in één kleur. De bijpassende grepen en de ingefreesde wielen aan de onderzijde van de deur geven de kast een strak uiterlijk. Voor handgrepen zie pagina 11, en voor kleurafwerking pagina 12 (PDF, 2.801 KB).

Buildify . Solide deuren . HORNBACH

Soft close mechanisme

Door gebruik te maken van soft close op de deuren, zullen de deuren langzaam en geruisloos sluiten. Wel zo veilig. Voeg deze optie toe in de configurator!

Kastindeling

Achter een schuifdeur is een eindeloze reeks indelingsvarianten mogelijk. Je kunt uit verschillende modules kiezen en deze zelf inrichten. De maximale en meest gekozen diepte is 60 cm. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit verschillende hanggedeelten, zowel geschikt voor lange als voor korte kledingstukken. Zeer efficiënt is het dubbele hanggedeelte, waarbij twee garderobestangen boven elkaar zijn geplaatst. Op die manier wordt optimaal gebruik gemaakt van de hoogte. Uiteraard behoren legplanken en lades tot de mogelijkheden. Een ‘loze’ ruimte kun je in een handomdraai omtoveren tot een fraaie luxe uitziende inloopkast met optimale opbergruimte. Je zult versteld staan van deze metamorfose en elke dag genieten van deze luxe inloopkast, waar alle kleding overzichtelijk in is geordend. Een Buildify inloopkast is een betaalbare en aantrekkelijke oplossing voor je garderobe. Voor interieurkleuren en ladegrepen, zie pagina 14 van de brochure (PDF, 2.801 KB).

Goed om te weten: voor een mooie kastverlichting kun je gebruik maken van een profiel met ledstripverlichting, inclusief bewegingssensor.

Buildify . Zelf je eigen kastindeling ontwerpen . HORNBACH

Brochure

Voorwaarden

Projecten die ook interessant kunnen zijn

naar boven
HORNBACH