0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 25-09-23 om 01:29 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Product op maat

Buildify - Kast op maat samenstellen

Buildify - Kast op maat samenstellen

Ontwerp en bestel jouw kast op maat in 5 simpele stappen! Kies de afmetingen, kleuren en kastindeling die jíj wilt. Zo matcht jouw exclusieve kast altijd met jouw woonruimte. Tot in detail afgewerkt, en ook nog eens thuisbezorgd!

Kies een type kast en personaliseer deze naar wens in vijf eenvoudige stappen. Bij HORNBACH bieden we de mogelijkheid om prachtige kasten aan te passen naar jouw behoeften. Wijzig in een paar simpele stappen de afmetingen, de kleuren of de indeling met bijbehorende accessoires en ontwerp je in een handomdraai jouw kast op maat.

Norbert kast op maat ontwerpen . HORNBACH

Kies je type kast

Ben je op zoek naar een kast met veel legplanken, lades of met een extra roede? Zoek je een kast met draaideuren of wil je juist een ruimtebesparende oplossing met schuifdeuren? Met Buildify kasten op maat maak je eenvoudig een gepersonaliseerde kast op maat. Kies een kast die bij je past en creëer opbergruimte die volledig voldoet aan jouw (opberg)wensen en aan je interieurstijl, of het nu om een slaapkamer, keuken, woonkamer, bijkeuken of zolder gaat.

Bekijk alle kast types

Ralph kast op maat ontwerpen . HORNBACH

Kastdeuren op maat

Kies je liever voor losse schuifdeuren, of voor schuifdeuren met een interieur? Een enkele of een dubbele draaideur? Al deze opties zijn mogelijk met een Buildify-kast op maat. Daarnaast kun je kiezen uit 2 verschillende soorten deuren: omlijste deuren of paneeldeuren. Voor ieder project bieden wij een uniek resultaat!

Lees meer over de soorten deuren

Bekijk de verschillende deuren

Zelf je kastindeling samenstellen . Kast op maat van HORNBACH

Kies een kastindeling – haal alles uit je kast

Achter onze kastdeuren zijn de indelingen zeer gevarieerd. Per type kast zijn er verschillende interieuren denkbaar. Kies bijvoorbeeld voor meerdere legplanken, extra lades en dubbele hanggedeeltes om de ruimte optimaal te benutten. Elke kast heeft dus zijn eigen variaties. Je kiest zelf de variant die het beste bij je wensen en behoeftes past.

Lees meer over kastindeling

Of kies hier jouw gewenste indeling

Zelf je kast samenstellen: zo werkt 't!

 1. Kies je type kast
  Kies jouw ideale kast uit een ruim aanbod van verschillende ontwerpen.
 2. Kies je indeling:
  Wil je hangdelen met lades, heb je liever planken, of een combinatie van beide? De keuze is aan jou.
 3. Kies je kleuren:
  Kies een kleur voor de totale kast of combineer meerdere kleuren voor interieur en deur. Ook de kleur van de grepen bepaal je zelf.
 4. Stap 4. Kies je afmeting:
  Met onze uitgebreide meetinstructies meet je gemakkelijk de plek op waar de kast komt te staan.
 5. Stap 5. Kies je services:
  Ben je niet zeker over de maten of zie je het monteren niet zitten? Kies dan voor onze inmeet- en montageservice.

Tevreden? Bestelling afronden!

Is jouw kast helemaal ontworpen en voldoet 'ie volledig aan jouw wensen? Stuur dan je kastontwerp naar jouw e-mailadres. Een offerte zit erbij. Met deze offerte kan je snel en gemakkelijk bestellen bij de servicebalie van jouw HORNBACH-vestiging.

Configureer je kast op maat online of kom langs in onze winkels en plaats direct je bestelling.

Kies & ontwerp!

Bekijk alle kasttypes

 • 
				Richard kast op maat ontwerpen . HORNBACH

  Richard

  Voor deze stijlvolle draaideurkast op maat is een combinatie te maken met legplanken en deurtjes. Niet alleen handig om er je ordners in op te bergen, of in combinatie als boekenkast, maar denk ook eens aan een fraaie kast voor in de woonkamer met een half open leggedeelte voor je mooie interieurspullen! De kleur van de deurtjes, de grepen en het interieur van deze kast bepaal je helemaal zelf, zodat jouw kast perfect past binnen jouw nieuwe of bestaande interieur. Daarnaast is het ook mogelijk om een variant van deze kast te selecteren met een push-to-open systeem.

  Als allerlaatste stap voer je de gewenste afmetingen in, zodat de kast altijd perfect past én een oplossing biedt voor jouw opbergprobleem.

 • 
				Kast met klassieke schuifdeuren op maat . HORNBACH

  Ada

  Deze schuifdeurkast op maat heeft stijlvolle foliedeuren die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren. Dat maakt dat de kast er altijd perfect uit ziet, ongeacht de ruimte waar hij in moet worden geplaatst. Achter de deuren kun je kiezen voor verschillende combinaties van legplanken, lades en roedes. Voor het interieur is te kiezen uit vijf kleuren. Ook voor de rails en handgrepen kan er gekozen worden uit de kleuren zwart of zilver.

  Door het opgeven van de juiste maat, wordt deze kast een kast die precies past!

 • 
				Elton Kast op maat ontwerpen . HORNBACH

  Elton

  Deze prachtige draaideurkast op maat heeft alles wat je van een kast verwacht: hij biedt veel opbergmogelijkheden en heeft vier draaideuren die voorzien zijn van een softclose-systeem. Dat zorgt ervoor dat de deuren zacht en geleidelijk dichtvallen.

  Kies je voor een indeling met veel planken, zodat je veel legruimte hebt? Of creëer je liever meer hangruimte? Met een kast op maat bepaal je zelf hoe je kast er uitziet en welke functionaliteiten je wilt hebben. Je kiest zelf de kleuren van de deuren en van het interieur van de kast.

  De scharnieren en de roede van deze draaideurkast worden geleverd in het zwart.
  Voor de kleur van de handgrepen kun je kiezen uit zwart of zilver. Dit bepaal je zelf.

  Als allerlaatste stap vul je de gewenste afmetingen in zodat deze kast helemaal aan jouw wensen voldoet.

 • 
				Ralph kast op maat ontwerpen . HORNBACH

  Ralph

  Deze mooie smal ogende kast op maat past door zijn aanpasbare formaat in vrijwel iedere ruimte. Denk naast een slaapkamer bijvoorbeeld ook aan bijkeuken of werkkamer. De kast biedt voldoende ruimte voor het opbergen van tal van spullen zoals spellen maar ook ordners. Geef je toch de voorkeur aan de slaapkamer, vergeet dan niet een hanggedeelte toe te voegen. Je bepaalt namelijk zelf de indeling van deze kast én ook de kleur van het interieur, de deuren en de handgrepen. De twee draaideuren zijn voorzien van een softclose-systeem dat ervoor zorgt dat de deuren zacht en geleidelijk sluiten.

  Nadat je het gewenste interieur en de kleur hebt geselecteerd, voer je tot slot de afmetingen in zodat deze draaideurkast volledig aan jouw wensen voldoet.

  Marcel

 • 
				Annika kast op maat ontwerpen . HORNBACH

  Annika

  Deze multifunctionele schuifdeurkast op maat biedt voldoende ruimte voor al je kleding en accessoires, maar is ook voorzien van een spiegeldeur. Dit maakt deze kast geschikt voor zowel slaapkamer, logeerkamer als kledingkamer en is ook ideaal voor in de hal. De drie schuifdeuren zijn voorzien van een softclose-systeem dat ervoor zorgt dat de deuren zacht en geleidelijk dichtvallen. De kast is beschikbaar in verschillende kleuren. Je bepaalt zelf hoe de kast wordt ingedeeld en je kiest zelf de kleur van de omlijsting en handgrepen. Planken en hanggedeeltes kunnen op verschillende manieren met elkaar gecombineerd worden. Moeten er ook lades bij voor je ondergoed of sokken? Het kan allemaal. Houd zelf de regie over de indeling!

  Als allerlaatste stap voer je de gewenste afmetingen in; zodat de kast altijd perfect past én een oplossing biedt voor jouw opbergwensen.

 • 
				Jenny kast op maat ontwerpen . HORNBACH

  Jenny

  Deze stijlvolle designkast op maat heeft een strak uiterlijk, mede door de greeploze deuren. De kast is voorzien van een push to open-mechaniek: duw zachtjes op de deur en de deur opent automatisch. De zes draaideuren zijn voorzien van een softclose-systeem dat ervoor zorgt dat de deuren zacht en geleidelijk dichtvallen. Ideaal wanneer deze kast op je slaapkamer staat en je geruisloos wat uit de kast wilt pakken! Heb je een flinke kastenwand te vullen? Kies dan voor twee draaideurkasten wat zorgt voor een mooi en strak geheel. Heb je enkel behoefte aan planken of combineer je het leggedeelte liever met een hanggedeelte of hanggedeelte met een schoenenplank? Beide opties zijn mogelijk; je bepaalt zelf de indeling.

  Selecteer tot slot het interieur en de kleur. Voer vervolgens de juiste afmetingen in zodat deze op maat gemaakte draaideurkast volledig aan jouw wensen voldoet.

 • 
				Lisa kast op maat ontwerpen . HORNBACH

  Lisa

  Deze schuifdeuren op maat zijn handig om te gebruiken als vrijstaande opberger, maar zeker ook als scheidingswand. De elementen zijn namelijk te koppelen tot een lengte van maar liefst tien meter, ideaal voor een beschot of tussenwand.
  Dit is dus een schuifdeur zonder interieur, maar met een open ruimte en dat geeft een zee aan opbergmogelijkheden. Doordat de kleuren van de deuren en van de omlijsting zelf te bepalen zijn, sluit de kast altijd naadloos aan op de rest van het interieur.

  Door de exacte maten van hoogte, breedte en diepte in te geven, creëer je met deze schuifdeuren de perfect passende maatwerkkast of scheidingswand!

 • 
				Matthias kast op maat ontwerpen . HORNBACH

  Matthias

  Voor deze strak ogende draaideurkast op maat kun je kiezen voor alleen legplanken, of een combinatie met roedes of lades. De softclose-mechanieken zorgen ervoor dat de deuren en lades zachtjes en geleidelijk sluiten. Bepaal helemaal zelf hoe de kast eruit komt te zien en welke functionaliteiten deze moet hebben. Kies zelf de kleuren van de deuren en van het interieur. Door de gewenste afmetingen in te voeren, wordt dit dé kast die helemaal op jouw wensen inspeelt!

  De scharnieren en roede van deze draaideurkast worden geleverd in het zwart. De kleur van de handgrepen bepaal je zelf, je hebt de keuze tussen zwart of zilver.

  Nadat je het gewenste interieur en de kleur hebt geselecteerd, voer je tot slot de afmetingen in zodat deze draaideurkast volledig aan jouw wensen voldoet.

 • 
				Sabrina kast op maat ontwerpen . HORNBACH

  Sabrina

  Deze handige draaideurkast op maat past in iedere slaapkamer. De kast biedt veel opbergruimte en is geschikt voor allerlei spullen, van kleding, schoenen tot spellen. De twee draaideuren zijn voorzien van een softclose-systeem dat ervoor zorgt dat de deuren zacht en geleidelijk dichtvallen. Je hebt zelf invloed op de indeling van de kast, maar ook op de kleur van het interieur en je deuren. Kies enkel voor schappen of voor één of twee hanggedeeltes. Heb je ook behoefte aan lades voor ondergoed of sokken? Ook dit is mogelijk; je zorgt zelf voor de gewenste indeling.

  De scharnieren en roede van deze draaideurkast worden geleverd in het zwart. Voor de kleur van de handgrepen kun je kiezen uit zwart of zilver. Dit bepaal je natuurlijk zelf.

  Voer tot slot de gewenste afmetingen in zodat deze kast helemaal aan jouw wensen voldoet.

 • 
				Norbert kast op maat ontwerpen . HORNBACH

  Norbert

  Deze fraaie maatwerk schuifdeurkast krijgt een landelijke uitstraling die zeker ook in een modern interieur niet zal misstaan. Dat komt doordat de kast leverbaar is in drie verschillende kleuren foliedeuren. Voor het interieur is zelfs te kiezen uit vijf kleuren! Het interieur bestaat uit leggedeeltes en roedes maar is ook te combineren met lades, zodat de kast geschikt is voor elke ruimte in huis. Daarnaast kan er voor de handgrepen en rails gekozen worden uit de kleuren zwart of zilver.

  Door de precieze maten in te geven voor de ruimte waar de kast in komt, wordt dit een heel persoonlijke maatwerkkast!

Kun jij nog wel wat hulp gebruiken voor het ontwerpen van jouw kast? Plan een videogesprek in voor persoonlijk advies!

Waarom een Buildify-kast op maat?

 • Bestel je kast waar en wanneer je maar wilt via onze Onlineshop of in één van onze vestigingen via het display in het schap.
 • Een kast op maat is een betaalbare en aantrekkelijke oplossing voor het opbergen van je spullen.
 • De kast past altijd bij jouw woonstijl.
 • Exact op maat gemaakt.
 • Geproduceerd in Nederland.
 • In 15 werkdagen geleverd.
 • Wij bezorgen je kast gratis thuis.

Elton Kast op maat ontwerpen . HORNBACH

Soorten deuren

Je kunt kiezen uit 2 verschillende soorten deuren: omlijste deuren en paneeldeuren.

 • 
				Kast op maat met schuifdeur spiegels . HORNBACH

  Omlijste deuren

 • 
				Kast met schuifdeuren op maat . HORNBACH

  Paneeldeuren

Omlijste deuren

Met Buildify kun je een draai- of schuifdeurkast maken met deuren waarvan je zelf de kleuren kiest. Je hebt keuze uit 5 decoren. Tevens is er ook een spiegeldeur beschikbaar voor de omlijste schuifdeurkasten. Om de deur wordt een profiel geplaatst, die ook als een greeplijst fungeert. Dit profiel, ook wel omlijsting genoemd, is beschikbaar in twee keuren. De Buildify schuifdeuren worden speciaal voor jou op maat gemaakt in jouw gewenste maatvoering van vloer tot plafond en van muur tot muur.

Annika kast op maat ontwerpen . HORNBACH

Paneeldeuren

De kwalitatief hoogwaardige uitstraling van deze paneeldeuren kenmerkt zich door fraaie frezingen in een landelijke of klassieke stijl in een 22 mm dik Hdf paneel. De deuren zijn beschikbaar in diverse maten, dit verschilt per ontwerp. Je hebt de keuze uit twee verschillende frezingen en drie kleuren

Om de kwaliteit van de hogere schuifdeuren te garanderen, worden alle deurmodellen vanaf 250 cm hoogte standaard voorzien van een stabilisatiestang. Deze wordt na de assemblage bevestigd aan de achterzijde en is na plaatsing desgewenst aan te draaien. Alle handgrepen worden op een vaste hoogtemaat gemonteerd; hartmaatvoering is op 115 cm, berekend vanaf de onderzijde van de deur.

Paneeldeuren klassiek

Klassieke paneeldeuren kennen mooie belijningen die zeer passend kunnen zijn in een jaren ‘30 woningstijl en brengen warmte en sfeer in de ruimte. Door de diversiteit aan kleuren, modellen en handgrepen kun je heel veel richtingen op. Volg de eenvoudige stappen om jouw ideale kast te creëren.

Barndeuren landelijk

De strakke belijning van de landelijke schuifdeuren van Buildify geven net dat ene beetje twist in de ruimte. Kies uit twee kleuren en de mooiste creaties komen tot stand.

 • 
				Kast met klassieke schuifdeuren op maat . HORNBACH

  Paneeldeuren klassiek

 • 
				Barnschuifdeur op maat . HORNBACH

  Barndeuren landelijk

Soft close mechanisme

Door de toevoeging van soft close op alle deuren, zullen de deuren langzaam en geruisloos sluiten. Wel zo veilig.

Kastindeling

Achter een schuifdeur is een reeks indelingsvarianten mogelijk. Je kunt uit vier modules kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit verschillende hanggedeelten, zowel geschikt voor lange als voor korte kledingstukken. Zeer efficiënt is het dubbele hanggedeelte, waarbij twee garderobestangen boven elkaar zijn geplaatst. Op die manier wordt optimaal gebruik gemaakt van de hoogte. Uiteraard behoren legplanken en lades tot de mogelijkheden. Een ‘loze’ ruimte kun je in een handomdraai omtoveren met een fraaie kast met optimale opbergruimte. Je zult versteld staan van deze metamorfose en elke dag genieten van deze kast, waar alle kleding overzichtelijk in is geordend. Een Buildify (kleding)kast op maat is een betaalbare en aantrekkelijke oplossing.

Kledingkast ontwerpen en samenstellen . HORNBACH

FAQ kast op maat

Hoe nauwkeurig wordt de kast geproduceerd

De kast wordt op de millimeter nauwkeurig geproduceerd. Lees eerst altijd de meetinstructies goed door. Check voor het bestellen altijd de technische tekening nog even op je ingegeven maatvoering.

Van welk materiaal zijn de kasten gemaakt?

De kasten zijn gemaakt van spaanplaat en melanine, zorgvuldig geselecteerd door een wereldwijd ervaren partner. Kijk voor de eigenschappen van jouw unieke kast onderaan bij specificaties voor een uitgebreider overzicht.

Van welk materiaal worden de deuren gemaakt?

De deuren worden gemaakt van MDF, of van spaanplaat. Dit hangt af van welk type kast je configureert. Voor een schematisch overzicht kan het specificatieoverzicht geraadpleegd worden. Dit vind je onderaan de productpagina.

Zijn de kasten waterdicht?

De kasten zijn niet waterdicht. Het is niet aan te raden de kast langdurig met water in aanraking te laten komen.

Kan ik deze kast in de badkamer plaatsen?

Nee, dit raden we af. Onze panelen zijn geschikt voor de normale, wisselende luchtvochtigheid in leefruimtes, maar ze zijn niet geschikt voor vochtige ruimtes.

Kan ik deze kast buiten neerzetten?

Nee, dit raden we af. Onze panelen zijn niet bestand tegen indringend vocht.

Past de kast op een schuine vloer?

Iedere kast is voorzien van stelpoten. Iedere staander is voorzien van 2 stelpoten (voor en achter), hierdoor kan de kast gemakkelijk gesteld worden bij een ongelijke ondergrond. De maximale stelmogelijkheid is 0-20mm.

Ik heb meer dan 20mm stelmogelijkheid nodig, wat nu?

Dit is het beste op te lossen door blokjes onder de stelpoten te plaatsen. Hou hierbij wel rekening dat hoe meer stelmogelijkheid gebruikt wordt, hoe meer de kast wat lijkt te gaan ‘zweven’. De kast oogt minder stevig op de grond te staan, al is dat wel zo.

Ik heb een verkeerde maat besteld, wat nu?

Het verstandigst is om contact op te nemen met je HORNBACH-vestiging zodat er gezocht kan worden naar een passende oplossing.

Waarom zou ik kiezen voor inmeten en monteren?

Inmeten en monteren ontzorgt je in het creëren van je unieke maatwerkkast. Hiernaast biedt het ook een stuk zekerheid: wij zijn dan verantwoordelijk voor het goed doorgeven van de juiste maten.

Kan ik een kast onder een schuin dak plaatsen?

Onze kasten op maat zijn niet voorzien van schuine draaideuren.

Tot welke hoogte kunnen de maatwerk kasten gemaakt worden.

De kasten kunnen tot zo'n 278,9 cm hoogte gemaakt worden. Dit wijkt per kasttype wat af. Voor de exacte maten kun je het beste de specificaties in het door jou gewenste ontwerp raadplegen.

Hoe werkt het samenstellen van een Buildiy-kast op maat?

Het samenstellen van een Buildify-kast op maat wordt volledig geregeld via de online configurator. Handig aan deze configurator is dat je direct een 3D exemplaar van het origineel ziet verschijnen.
Op deze manier hoef je je enkel te focussen op het volgen van je wensen. Dit zijn de stappen die doorlopen moeten worden:

 1. Kies je type kast: Kies jouw ideale kast uit een ruim aanbod van verschillende ontwerpen.
 2. Kies je indeling: Wil je hangdelen met lades, heb je liever planken, of een combinatie van beide? De keuze is aan jou.
 3. Kies je kleuren: Kies een kleur voor de totale kast of combineer meerdere kleuren voor interieur en deur. Ook de kleur van de grepen bepaal je zelf.
 4. Kies je afmeting: Met onze uitgebreide meetinstructies meet je gemakkelijk de plek op waar de kast komt te staan.
 5. Kies je services: Ben je niet zeker over de maten of zie je het monteren niet zitten? Kies dan voor onze inmeet- en montageservice.

Wat kost een kast op maat van Buildify?

Elke kast is uniek en exact op maat te bestellen. Door dit verschil in afmetingen is er natuurlijk geen eenduidige prijs te koppelen aan onze kasten. Handig aan de configurator is dat iedere stap inzicht geeft in de prijs. Wanneer je iets toevoegt of aanpast wordt de prijs van je kast direct aangepast, en dat zie je!

Brochure

Voorwaarden

Projecten die ook interessant kunnen zijn

naar boven